Sve je spremno, nedostaješ još samo ti!
 Foto: iStock
Slavimo i častimo!

Proslavi i ti Divine rođendan i osvoji super nagrade!

Budi dio DIVINE rođenDANA kojeg slavimo u subotu, 25. studenog, od 13 do 15 sati u Arheološkom Muzeju Zagreb, Trg Nikole Šubića Zrinskog 19.

Divine Dan je zabavno-edukativan event pozitivne energije na kojem se promovira kultura zdravog življenja. Na eventu se prezentiraju razni alati, korisni savjeti i praktične vježbe koje kojima vas želimo inspirirati, zajedno sa zabavnim sadržajem koji uključuje druženje, bogate nagrade sponzora i degustaciju zdrave hrane. Poseban naglasak ovih evenata stavljamo na humanitaran karakter te u duhu nadolazećeg blagdanskog raspoloženja doniramo dio prihoda lokalnoj udruzi.

Jako smo sretni i zahvalni što ste s nama sve ove godine, što toliko dugo djelujemo te širimo znanje i pozitivnu energiju. Želimo tu radost podijeliti s vama!

Dođi na event i saznaj….

♥ Našu DIVINE priču, što nas motivira i inspirira već punih 9 godina…

♥ Koje tehnike i vježbe podučavamo da bi se ostvarila kvaliteta zdravog življenja…

♥ Koji izvori energije su nam stalno dostupni za punjenje baterija…

♥ Iskusi iz prve ruke dobrobiti vođene meditacije koju će voditi Swami Urgaya, osnivač i lider Divine Energy Parka…

♥ Nauči vježbe disanja kojima ćeš prodisati punim plućima …

♥ Provedi s nama subotnji dan u pozitivnoj energiji i odličnoj atmosferi po kojem su naši eventi poznati…

♥ Počasti se prefinim i zdravim slasticama "Sweet Family torte i kolači" te zdravim kanapeima i toplim biljnim čajem "Iris i Branimir delicija" s kojim te častimo….

♥ Osvoji bogate nagrade i poklone naših sponzora (vikend za dvije osobe u resortu Sveti Martin, poklon paketi Bio&Bio trgovina, Kuće Magične trave, te Whisper of Nature home&decor proizvoda)

♥ Očekuje te puno dobre energije i ugodno druženje uz jedan muzički nastup iznenađenja…

♥ Proslavi s nama naš 9. rođendan!

Želiš li i ti biti dio ove lijepe priče, škicaj Insta story na Instagram profilu portala zivim.hr i možda osvojiš ulaznicu...

Donirajmo zajedno

Inače, kupnjom ulaznice u iznosu od 80 kn sudjeluješ u humanitarnoj akciji jer se dio prihoda donira udruzi "Krila-terapijsko jahanje". Požuri jer je broj mjesta ograničen :)

Svoju ulaznicu možeš kupiti putem linka: www.dep.life, direktno putem emaila: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili telefonski: 091 2545 339. Posjeti naš info pult na Cvjetnom trgu od utorka 21. 11. do petka 24. 11. i pronađi sve informacije iz prve ruke te se upoznaj s našim timom.

Pssst!

Kako nam je rođendan, častimo vas s popustom od 20% na sve naše tečajeve tijekom prosinca.

Veselimo vam se!


O ORGANIZATORU:

Divine Energy Park je međunarodna organizacija za razvoj svijesti, zdravlja, prirode i mira. Djeluje niz godina u Hrvatskoj, Europi i svijetu s ciljem širenja znanja o poboljšanju kvalitete života, razvoju svijesti, obilja i ostvarenja uspjeha na svim nivoima života. Promicanje kulture zdravog načina življenja ostvaruje kroz edukativne radionice i tečajeve "Divine Health Programa", predavanja i seminare diljem svijeta.

Linker
24. travanj 2024 13:59