SHUTTERSTOCK
U Makronovi

Promocija knjige ‘Arhetipovi esencijalnih ulja II‘ Zrinke Jezdić

Drugi dio knjige „Arhetipovi esencijalnih ulja“ bit će predstavljen 4. studenoga u 19 sati na lokaciji Ilica 11 (1. kat), Makronova

Nakon što je 2019. knjigom „Arhetipovi esencijalnih ulja“ donijela novitet u pristupu i korištenju esencijalnih ulja kroz integrativnu aromaterapiju, Zrinka Jezdić u novoj knjizi „Arhetipovi esencijalnih ulja II" daje vodič za konstelacijski rad s arhetipovima esencijalnih ulja. Knjiga donosi nove metode primjene punog potencijala esencijalnih ulja, vješto kombinirajući spoznaje i iskustvo fenomenoloških terapija, neuroznanosti i energetskog potencijala (frekvencija) pa prvi put esencijalna ulja kroz integrativnu aromaterapiju postaju ozbiljan dio kvantne medicine. Sinergija i integracija znanosti, iskustva i duhovnosti predstavljene su na jednostavan i fascinantan način koji uvelike može unaprijediti čovjeka kao duhovno biće i duboko ga usidriti u prirodi i božanskim zakonima.

Rijetka i mistična ulja

Kroz opis čak 22 arhetipa rijetkih i mističnih ulja, koja su već tisućljećima dio ljudskog života i tihi pratioci na duhovnom putu, Zrinka daje uvid u njihovu veliku terapeutsku vrijednost u kliničkoj i praktičnoj primjeni. Djelovanjem tih esencijalnih ulja (npr. slatki pelin, nard, copaiba, opoponax, ljubičica itd.) iznenađeni su i znanstvenici pa ih smatraju novim prirodnim izvorima spojeva koji će sigurno utjecati na očuvanje zdravlja i snažnu podršku u liječenju brojnih tegoba.

Aromaterapija

Velik interes za knjigu pokazao je Zrinki da se kroz godine edukacija o primjeni aromaterapije i esencijalnih ulja veliki broj ljudi senzibilizirao i otvorio prema punom potencijalu samih esencijalnih ulja. Time su se otvorile brojne mogućnosti razvoja same aromaterapeutske profesije kroz istraživanje i razvoj primjene esencijalnih ulja i prostor za osobni razvoj. Zrinka vas stoga poziva da nam se pridružite na promociji knjige „Arhetipovi esencijalnih ulja, drugi dio: Vodič za konstelacijski rad s arhetipovima esencijalnih ulja“ koja će se održati 4. studenoga 2022. u 19 sati na lokaciji Ilica 11 (1. kat), Makronova.

.

Linker
25. travanj 2024 07:31