iStock
Pomoć iz prirode

Pomlađuju i uklanjaju ožiljke, bore i strije, koristite li ih već u svojoj kozmetici?

Cvjetni trio dnevnih fluida za optimalnu ravnotežu, umirenje ili aktivaciju postao je dijelom Dr. Hauschka njege kože lica

Jeste li znali da cvijeće ima svojstva podmlađivanja stanica koja mogu umanjiti i pojavu ožiljaka, bora i strija? U mnogim kulturama širom svijeta cvijeće je jedan od najtraženijih prirodnih lijekova za razne bolesti, od glavobolje i probavnih problema do tjeskobe i umora.

Često se koristi kao esencijalno ulje, ulje za nošenje, pa čak i kao hrana. Kada je u pitanju njega kože, cvijeće se ne koristi samo kao prirodni način dodavanja boje i mirisa, već je cijenjeno zbog svojih nježnih, ali snažnih ljekovitih svojstava. Cvjetni ekstrakti sadrže vitamine i antioksidanse koji pomažu vlažiti, čistiti i zaglađivati ​​kožu, kao i u borbi protiv ranih znakova starenja. Najlakši način da uživate u blagodatima cvijeća kod njege kože je posezanje za proizvodima koji su posebno formulirani s cvjetnim esencijalnim uljima iz organskog i biodinamičkog uzgoja.

Želite li i sami isprobati sve blagodati cvijeća na vlastitoj koži? Dr. Hauschka, svjetski poznati brand prirodne organske kozmetike, donosi cvjetni trio dnevnih fluida za optimalnu ravnotežu, umirenje ili aktivaciju koji će vas oduševiti, a čije cvjetne kompozicije nose vrijedni ekstrakti divlje ruže, marelice i antilisa.

Novi Dr. Hauschka dnevni fluidi:

Uravnotežujući dnevni fluid, 50 ml

Uravnotežuje mješovitu kožu sklonu T-zoni i mrljama. Regulira masnu kožu, ublažava pojavu mrlja te balansira stanje kože s dugotrajnim učinkom. Vrijedni ekstrakti antilisa, poljske preslice i dragoljuba jačaju kožu, daju joj jasniju strukturu i kreiraju čišći ten.

image
Balansirajući dnevni fluid
Dr. Hauschka

Umirujući dnevni fluid, 50 ml

Umiruje osjetljivu iritiranu kožu sklonu crvenilu i proširenim kapilarama te jača njezinu otpornost. Čak i koža s proširenim krvnim žilama (kuperoza) izgleda manje iritirana. Kompozicija s premium botaničkim ekstraktima i uljima stimulira prirodne procese kože lučenja sebuma i hidratacije. Ekstrakti ploda divlje ruže, boražine i vrkute osnažuju i hrane kožu te joj daju ujednačen izgled.

image
Umirujući dnevni fluid
Dr. Hauschka

Revitalizirajući dnevni fluid, 50 ml

Oživljava dehidriranu kožu blijedog i umornog tena koja postaje osvježena i mekana. Kompozicija s premium botaničkim ekstraktima i uljima stimulira prirodne procese kože lučenja sebuma i hidratacije. Ekstrakti marelice, mrkve i gospine trave aktiviraju blijedu i beživotnu kožu, bogato je hrane i učvršćuju kako bi postala blistava i mekana na dodir.

image
Revitalizirajući dnevni fluid
Dr. Hauschka

Dr. Hauschka – drugačija od samog početka

Dr. Hauschka je legendarni njemački kozmetički brand u vlasništvu fondacije WALA Heilmittel GmbH koji više od 50 godina proizvodi 100% autentičnu i učinkovitu prirodnu kozmetiku. Za Dr. Hauschku prirodna kozmetika nije tek prolazan trend nego snažna tradicija koja postoji desetljećima. Fondacija danas svoje proizvode izvozi u više od 40 zemalja. Sirovine za premium proizvode certificirane prema NATURE standardima prirodne kozmetike, pomno se biraju, a kad god je to moguće, uzgajaju se prema načelima biodinamičke kvalitete u vlastitu vrtu ljekovitog bilja s Demeter certifikatom. Često se ubiru u ranim jutarnjim satima kako bi se očuvala njihova puna prirodna snaga.

Svi proizvodi su bez sintetičkih mirisa, boja i konzervansa, silikona i mineralnih ulja te polažu pažnju na prirodne ritmove prirode i kože.

Kozmetičke proizvode Dr. Hauschka potražite u svim bio&bio trgovinama i na www.biobio.hr

Linker
25. travanj 2024 13:50