Foto: Obliq namještaj
Ako tražite najbolje za sebe

Obliq namještaj - ljubav, tehnika, perfekcija u svakom detalju

04. prosinac 2017.
Obliq nudi kompletna rješenja s različitom estetikom i s najvećom pažnjom u svakom detalju. Od kuhinja do kupaonica, od sistema polica do garderoba, od komoda do slobodnih i posebnih komada namještaja.

Što su naši životi složeniji i brži, a svijet napredniji i kompleksniji, veće su i naše želje da ispunimo sve naše emocije. A važan dio tih emocija čini upravo dom kao centar našeg životnog prostora, kao prostor sreće, zadovoljstva, topline i zajedništva. A dizajn, dizajn je glavni akter i pokretač tog našeg suvremenog doma i trudi se biti na istoj valnoj duljini s današnjim životom, sve više i više vezan za individualnost i senzacije.

Dizajn je uz ljubav prema drvetu, tehnici i perfekciji u svakom detalju glavni akter i snaga Obliq namještaja.

Na pravom ste mjestu

Obliq namještaj idealan je izbor i odabir za ljude koji ne teže prestižu već suvremenoj formi i obliku, komforu i eleganciji, uživanju i radosti življenja. Zahvaljujući različitosti dostupnih dimenzija i materijala, brojnim opcijama kombinatorike s poslovičnom Obliq fleksibilnošću moguće je kreirati atraktivan prostor u svakoj arhitektonskoj situaciji.

Obliq nudi kompletna rješenja s različitom estetikom i s najvećom pažnjom u svakom detalju. Od kuhinja do kupaonica, od sistema polica do garderoba, od komoda do slobodnih i posebnih komada namještaja.

Vaša želja, naša ideja

Vi korisnici namještaja postavljate svoje želje i zahtjeve, a s obzirom na to da osobni ukusi mogu biti tako različiti, Obliq će pronaći pravo rješenje za vas bilo da se radi o minimalističkom pristupu, modernom ambijentu, gracioznom izgledu ili suptilnom luksuzu.

Individualno dizajniran i izrađen po mjeri točno u skladu s vašim željama svaki Obliq namještaj je istinski jedinstven. Od jednostavne, male i skladne čajne kuhinje do luksuzne kuhinje s otokom, u klasičnom, modernom ili retro stilu. Od male i slatke kupaonice do one komforne u kojoj volimo provesti što više slobodnog vremena.

Superiorna udobnost i praktičnost Obliq namještaja garantirana je sofisticiranim rješenjima i primijenjenim tehničkim inovacijama. Od "antifinger" (Fenix) površina HPL laminata na vratima i radnim plohama, preko "soft touch" dodira za elektro podizanje vratiju gornjih elemenata do štedne i sveprisutnije LED rasvjete s mogućnošću regulacije jačine svjetla i stvaranja radnog ili opuštajućeg ambijenta.

Nenadmašna kvaliteta, perfektan dizajn, savršen koncept za svaki pojedini dom, fleksibilnost u odabiru materijala i boja, ljubav, tehnika i perfekcija u svakom detalju ono je što Obliq namještaj čini tako magičnim i jedinstvenim.Našu ponudu i proizvode pogledajte na internet stranici www.obliq.hr ili nas posjetite u salonu namještaja Obliq na adresi: Trg Nikole Šubića Zrinskog 10 u Zagrebu.

Kontakt telefon: 01 3498365

email adresa: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

internetska adresa: www.obliq.hr

Teme
Linker
17. listopad 2021 13:55