Šuška se da su se sestre okrenule novoj razbibrizi, tko zna, možda to znači zaokret u karijeri!?
 Foto: Promo
Nova razbibriga

Obje sestre Zaninović ga žele. Slijedi li sestrinsko natjecanje?

14. ožujak 2016.
Nedavno je u javnost procurila vijest da su obje sestre bacile oko na „tajanstvenog nekoga“...

Ana i Lucija Zaninović poznate su kao vrhunske profesionalne sportašice, ali i kao složne sestre. No, sve je iznenadila vijest kako su trofejne sestre blizanke u isto vrijeme bacile oko na "tajanstvenog nekog".

O kakvoj se vrsti sestrinskog - vjerujemo i dobroćudnog - natjecanja točno radi, nismo uspjeli saznati, ali od njihovih najbližih prijatelja pouzdano doznajemo da je u pitanju netko tko je itekako vrijedan pažnje i interesa obje vrhunske sportašice.
Anu i Luciju Zaninović navikli smo pratiti kroz vijesti o mnogobrojnim sportskim uspjesima, koji su ih uzdigli i do olimpijskih visina, a o privatnom životu ove blizanke nisu često govorile.
Zahvaljujući sportskom životu i visokoj disciplini ne prate ih skandali, a privatnu sferu, odnosno život izvan sportskih borilišta, drže za sebe. Utoliko je zanimljivija vijest koja najavljuje da ipak postoji netko zbog koga su složne sestre spremne čak i odmjeriti snage, naravno, u pravom sportskom i sestrinskom duhu.

Najavile su obračun

O kome se točno radi za sada ne znamo, no izvori navode da su sestre najavile obračun u kojem će ona uspješnija i sretnije ruke dobiti „njega“!
Naravno, obitelj je složnim sestrama i dalje na prvom mjestu, pa su, unatoč dobrom starom sestrinskom natjecanju, obje nedavno viđene na proslavi rođendana njihove najbolje prijateljice u veselom raspoloženju, šaleći se na račun svoje skorašnje pobjede.

Svi čekaju konferenciju

Šuška se i da su se sestre u posljednje vrijeme okrenule novoj razbibrizi i sportu u kojem rado i često uživaju. Pripremaju li zaokret u karijeri za sada nije poznato, no da se radi o nečemu velikom svjedoči i činjenica da će se povodom novosti u karijeri javnosti obratiti na skorašnjoj konferenciji za medije.

„Radimo na jednom novom i vrlo zanimljivom projektu koji je unio zaokret u našu karijeru, no o detaljima još uvijek nećemo govoriti. Ono što možemo otkriti je da moramo biti u dobroj formi jer je pred nama veliki izazov! Uskoro ćemo sve objaviti u medijima, ali do tada ćete se ipak morati još malo strpiti“ rekla nam je Lucija.


Preostaje nam da, unatoč nestrpljenju, pričekamo još malo i saznamo što su nam to poznate sestre spremile, a možda doznamo i tko je „tajanstveni on“ zbog kojeg su spremne odmjeriti snage.

Teme
Linker
23. rujan 2021 04:26