Naravno, poslužit će za zaštitu od sunca, no više nema razloga da se iza sunčanih naočala krijete zbog malih nesavršenstava na licu.
 Foto: iStock
A ne trebaš ni 'pod nož'...

Ne moraš se skrivati iza naočala, lako se riješi podočnjaka i tamnih kolutova

Aminokiseline prirodnog podrijetla učinkovito djeluju protiv malih nepravilnost na licu koje s godinama postaju sve izraženije, a ženama, htjele to priznati ili ne, zadaju glavobolju i utječu na njihovo samopouzdanje.

Zbog kombinacije tamnih kolutova i podočnjaka ispod očiju neki mogu izgledati starije nego što zaista jesu što pak može ozbiljno narušiti njihovo samopouzdanje.

Nije čudno da je uklanjanje podočnjaka drugi najtraženiji kirurški zahvat nakon povećanja grudi, a mnogi ljudi osjećaju potrebu za značajnim retuširanjem fotografija i prije nego ih objave na društvenim mrežama.

Kao što ste vjerojatno već čuli ili čitali, u borbi protiv malih nepravilnost na licu koje s godinama postaju sve izraženije, a ženama, htjele to priznati ili ne, zadaju glavobolju i utječu na njihovo samopouzdanje pomažu aminokiseline prirodnog podrijetla. Stoga, umjesto da idete "pod nož", mudro bi bilo, ako vas to već toliko muči, da posegnete za preparativnim proizvodima koji su bogati upravo tim vrijednim sastojkom.

Foto: iStock
Kombinacija minerala gline i kompleksa bi-peptida možda je idealno rješenje i za vas!

Jedno nanošenje je dovoljno

Iako je na tržištu dostupno puno krema za podočnjake, niti jedna ne pokazuje odmah vidljive rezultate. Zato isprobajte Remescar kremu protiv podočnjaka i tamnih kolutova - ona pomaže smanjiti podočnjake i tamne kolutove samo u jednom nanošenju dnevno!

Odmah vidljiva učinkovitost

Zahvaljujući revolucionarnoj tehnologiji, EYESYL, rezultati su vidljivi samo dvije minute nakon nanošenja kreme Remescar. Kombinacija minerala gline i kompleksa bi-peptida pomaže na sljedeći način:

  • Zateže kožu: kada se serum upije u kožu minerali gline izravno se vežu uz kožne stanice i pomažu oblikovati jaku mrežu, proizvodeći vidljiv učinak zatezanja kože.
  • Smanjuje nakupljanje vode: specijalizirani tetrapeptid djeluje na propusnost krvnih žila oko očiju, te sprječava nakupljanje tekućine.
  • Opušta mišiće: fine crte nastaju uslijed prekomjerne stimulacije mišića lica ispod očiju. Proizvod sadržava poseban multi-peptid koji zaustavlja stimulaciju mišića, smanjuje mišićne kontrakcije i djeluje poput botoksa.

Sve je jasno nakon 2 minutice

Koristi se nakon uobičajene njege kože i prije nanošenja šminke, a potrebna je samo mala količina proizvoda - veličina zrna riže koja čini čuda. Proizvod nanesite laganim tapkanjem te pričekajte dvije minute da se krema upije.

Učinkovita od prvog nanošenja, krema Remescar garantira klinički dokazane i odmah vidljive rezultate.

Foto: Press
Remescar nudi asortiman klinički dokazanih tretmana za pomoć onima koji pate od podočnjaka i tamnih kolutova oko očiju, paučinastih vena te ožiljaka.

Savjet više!

Iako ćete rezultate vidjeti za nekoliko minuta, ostavite proizvod da se potpuno osuši prije aktiviranja mišića lica (nemojte raditi grimase). Na taj način rezultati će trajati satima.


Potražite u ljekarnama i specijaliziranim prodavaonicama.

Promo

Linker
24. travanj 2024 16:10