Ne bi li bilo super imati ovakvu fotku i u svom albumu?
Veliki nagradni natječaj

Nassfeld te čeka - uključi se u naš kviz i osvoji skijanje za dvoje!

Pokaži znanje i brzinu i osvoji 2 noći za dvije osobe u hotelu sa četiri zvijezdice na Nassfeldu s uključenom trodnevnom skijaškom kartom!

Ovaj natječaj je završio! Dobitnik je:

  • Danijel Krezić iz Dugog Sela

O načinu preuzimanja nagrade dobitnika ćemo obavijestiti e-mailom na adresu koju je ostavio u prijavi za nagradni natječaj.


Nagrađujemo znanje i brzinu! Proskijaj što brže kroz skijalište i odskijaj u Nassfeld!

Bitno je znati!

  1. Kliknite na ovaj link
  2. Odgovorite točno i što brže na dva dnevna pitanja (Pssst! Odgovori se nalaze u ovom tekst :))
  3. Završite kviz tako što ćete popuniti obrazac sa svim traženim podacima kako bismo vam u slučaju dobitka mogli brzinski uljepšati dan.

Što osvajam?

Nagrada uključuje:

  • 2 noći za dvije osobe u jednom od hotela sa četiri zvijezdice na Nassfeldu - Pessegger See polupansion
  • trodnevni skipass

Natječaj traje od 16. siječnja do 23. siječnja 2017. u 13 sati.

Ime dobitnika objavit ćemo istog dana u ovom članku!

Dođete li na jedno od TOP 10 skijališta Austrije, slobodno možete mnogo toga očekivati. Skijalište međutim dodaje još i točku na i, priređujući svojim gostima brojne trenutke iznenađenja i mameći im veliki smiješak na licu. Na svakom "uglu" sportske skijaše kao i one koji se tim sportom bave iz užitka očekuju specijalni doživljaji iznenađenja. Bez obzira hoćete li snježni park, funslope, terene za freeriding ili staze za utrku ski-movie i...

Dopustite nam da vas iznenadimo! Kulinarski "carvate" s užitkom između austrijskih skijaških koliba i talijanskih "ristoranata". No južnjačku radost življenja ne šire samo restorani. Tu je prije svega velika količina sunca koja zimu na alpskom jugu čini izvanrednom i to je ono što iznenađuje zimske sportaše. U pogledu broja sunčanih sati Nassfeld u svakom slučaju prednjači pred ostalim područjima čitavog alpskog područja!

Popularno skijalište nalazi se odmah uz talijansku granicu u južnom području Alpa između brda i jezera. Uz garantirani snijeg i savršeno pripremljenih 110 kilometara staza nije samo najveće u Koruškoj, nego je i skijalište s najviše sunčanih sati u čitavom alpskom području. 100 sunčanih sati više nego u područjima sjeverno od Alpa ovdje očekuje zimske sportaše.

Istovremeno je riječ o području s jednom od najviših stopa sigurnosti snijega. Već je nekoliko jadranskih ciklona dovoljno kako bi brda i dolina do proljeća bila prekrivena višemetarskim snježnim pokrivačem. Uz zajamčeni snijeg osigurano je i stopostotno zasnježivanje u čije proširenje se i u ovoj sezonu uložilo. Nassfeld pored mnogo sunca i snijega raspolaže i izvrsnom infrastrukturom: na skoro 300 hektara staza podijeljeno je 30 liftova, od toga pet s kabinama, devet udobnih četverosjeda i šesterosjedežnica - većinom uz zaštitne kupole, grijanjem i zaštitom za djecu, kao i vučnice te pomoć za uspon za djecu. Spuštati se može po različitim stupnjevima zahtjevnosti - pa čak na 7,6 km dugačkom spustu "Carnia" ili na najdužoj osvijetljenoj stazi Alpa.

Tome treba pridodati još 80 kilometara zasnježenih planinskih i dolinskih loipi, uz Nordic-Competence-Center, tri osvijetljene staze za sanjkanje i 55 km planinarskih staza za zimsko pješačenje.

Panoramski pogledi: najljepše mjesto na suncu

Za još intenzivniji užitak u suncu ove se zime isplati stanka u jednom od brojnih mjesta u loži i u "Panorama Photo Pointovima" s pogledom na planine. Zimski sportaši o sunčanom skijalištu mogu saznati više na sunčanim spotovima na Kofelplatz-Madritsche ili na planinskoj postaji Gartnerkofel. Ovdje brojači sunčanih sati dokazuju kako sunce Nassfeld obasjava puno češće, nego mjesta sjeverno od Alpa.

Skijaši mogu udobno smješteni u sunčanim ležaljkama promatrati planinsku panoramu kao u kinu. Kako bi se divan pogled na Großglockner na sjeveru, Julijske Alpe na jugu ili Dolomite na zapadu mogao podijeliti s prijateljima, u cijelom je skijalištu omogućen besplatni WLAN.

Skijalište Nassfeld u Austriji na prvi pogled

  • 'TOP 10 skijališta' Austrije nalazi se u Koruškoj direktno na granici s Italijom
  • U prosjeku tijekom zime padne 7 - 8 metara snijega, a ožujak je proglašen najsnježnijim mjesecom
  • Nassfeld broji ukupno 15 nagrada te broji 5 zvjezdica u kategoriji Najbolji za obitelj
  • 40 skijaških staza odnosno 110 km staza na južnoj strani Alpa
  • 25 skijaških koliba i restorana na stazama
  • Najduža staza skijališta ima 3.7 km
  • Ukupna duljina svih crnih skijaških staza iznosi 11 km
  • Broji čak 3 dječjih vježbališta

Što još čekate - prijavite se i odskijajte u Nassfeld!

Pravila nagradnog natječaja pogledaj ovdje!

Linker
19. travanj 2024 11:53