Budite sretni, danas je prvi dan ostatka vašeg života :)
 Foto: iStock
Zbogom 2016.

Na kraju svake godine treba reći - Hvala!

01. siječanj 2017.
Kako to priliči, na kraju svake godine obično se podvlači crta nad svime što smo postigli, a mi smo zaista ponosni na rezultate koje možemo zahvaliti vama!

Iza nas je još jedna godina, nama posebno važna jer nam je prva. Jako smo se trudili, marljivo radili i osluškivali što biste željeli čitati.

Vođeni sloganom, Živim.hr - Portal za sve koji biraju živjeti zdravo, nastojali smo vam približiti neke nove svjetonazore, osvijestiti važnost prevencije, otkriti vam neke od najvećih zdravstvenih zabluda te vas potaknuti da donesete neke bolje životne odluke... Pisali smo vam i puno o vlastitim iskustvim, greškama, lekcijama...

Kako to priliči, na kraju svake godine obično se podvlači crta nad svime što smo postigli, a mi smo zaista ponosni na rezultate koje možemo zahvaliti vama! U manje od godinu dana postali smo jedan od najčitanijih portala u zemlji. I na tome vam od srca hvala.

U nastavku vam donosimo naslove top deset najčitanijih članaka na kraju ove godine. Neke ste možda već čitali, a oni drugi neka vam budu inspiracija...

Top 10 najčitanijih tema u protekloj godini bile su:

1. Pio je 10 limenki Coca-cole dnevno, evo što mu se dogodilo

Priča je ovo o Amerikancu Georgeu Prioru, 50-godišnejm blogeru koji je odlučio pokrenuti vlastitu kampanju borbe protiv prekomjernog unosa šećera. Konkretno, odlučio je pokazati što će mu se dogoditi ako punih mjesec dana svaki dan popije 10 limenki Coca-cole. Male crvene limenke punjene legendarnim gaziranim napitkom bile su po cijeloj njegovoj kući, a rezultati njegova eksperimenta bili su sve vidljiviji kako je vrijeme polazilo.

U konačnici, šokirao se kada je nakon mjesec dana stao na vagu i uvidjeo što činimo svome organizmu samo jednom malom promijenom u životnim, odnosno prehrambenim navikama...

Sudeći prema činjenici da su njegovu priču objavili mnogi svjetski mediji, George je postigao ono zbog čega je pokrenuo eksperiment - barem na jedan dana pričalo se više i glasnije o tome koliko nam skriveni šećeri štete.

2. Ovo su znakovi da ste s muškarcem koji vas nikad neće prestati voljeti

Ah ta ljubav... Čak i kad pomislimo da više nemamo što više reći na tu temu, uvijek "iskrsne" nešto novo. Pitanje koje će nas, čini nam se, uvijek zanimati jest gaji li naš partner jednako jake osjećaje prema nama... A mi žene, gotovo u pravilu osjetljivije, emotivnije i romantičnije to želimo znati, baš kao što to volimo i čuti (ako može i svaki dan). Međutim, s obzirom da smo često i komplicirane ili barem više nego što su to muškarci - ponekad nam treba jasan dokaz da smo s osobom koja nas beskrajno voli. Jedino u tim situacijama vlastite nesigurnosti ili pretjerane nježnosti (kako vam drago) olako zaboravljamo kako za ništa ne postoji garancija...

Ali, koga briga, niste jedini, vjerujete u ljubav, i samo to treba biti važno...

3. U sve ovo uvjeravaju nas od djetinjstva, a uopće nije točno...

I sami ste barem jednom u životu bili u situaciji da kroz zube sasvim tiho procjedite da svoje poštenje, ljubaznost ili glupost možete zahvaliti roditeljima koji su vas tako odgojili. A kad kažemo zahvaliti tada mislimo da ih zapravo za to krivite. Naime, vremena su se promijenila. Običaji su se promijenili. Ljudi se promijenili. I, htjeli ili ne, više ne vrijede ni ista pravila, a ni iste vrijednosti koje su vrijedile nekad.
Nikad ne budi previše drugačiji, ne riskiraj, ne sanjari, nikad ne budi sam... sve nam to tupe godinama. A zapravo je istina baš suprotna. Život je jedan - budi kakav želiš, riskiraj, sanjaj i nauči biti sretan sam sa sobom!

I još...

4. Marijana Batinić: 'Onog dana kad sam otrčala 6 km sve se promijenilo'
5. Jedan posjet zubaru moj je život pretvorio u pakao...
6. Ove istine trebale bi ostati tajna
7. Pitate se jeste li u sretnoj vezi? Ovi znakovi će vam dati odgovor
8. Osjećate da vas ne vole? Sve je to zbog ovih navika i ponašanja...
9. Moja Kira bila je dijete s autizmom, danas više nije. Ona je moj uzor!
10. Baš nikada nisam uživala u seksu...


Budite nam sretni, nasmijani, zaljubljeni i zdravi svih 365 dana u 2017.! I potrudite se ostvariti sve što želite :)

Vaš i naš portal

Teme
Linker
01. prosinac 2022 00:36