Kao i koža lica, i koža tijela izgleda nezdravo i starije, ako ne brinemo o njoj na pravilan način.
 Foto: iStock
Za cijelu obitelj

Kako pronaći liniju proizvoda koja zadovoljava sve potrebe vaše kože?

14. lipanj 2017.
Koža je najveći ljudski organ koji nas štiti od štetnih utjecaja iz okoline, pa je veoma važno pridati joj posebnu pažnju.

Od 1959., Amway pruža obiteljima proizvode za potpunu njegu tijela, kako bi se osjećali i izgledali zdravo. Sada možete iskusiti novu generaciju Amway G&H proizvoda namijenjenih cijelom tijelu.

Koža je najveći ljudski organ koji nas štiti od štetnih utjecaja iz okoline, pa je veoma važno pridati joj posebnu pažnju. No ipak, teško je pronaći liniju proizvoda za cijelu obitelj koja zadovoljava sve potrebe koje koža nalaže.

G&H koristi poznate, prirodne i blagotvorne sastojke, koji su pažljivo uzgojeni i stručno pomiješani, kako bi kreirali unikatnu, njegujuću formulu, koja održava izgled kože zdravim i balansiranim.

VANJSKI UTJECAJI

Često se fokusiramo na kožu lica, jer ju prvu vidimo, ali 95 posto naše kože također zahtijeva pažnju. Kao i koža lica, i koža tijela izgleda nezdravo i starije, ako ne brinemo o njoj na pravilan način. Zbog vanjskih utjecaja, naša koža i tijelo su često suhi, neprijatni i neosvježeni. Amway zato ima rješenje - nova G&H kolekcija se sastoji od tri linije proizvoda koja se sastoji od proizvoda koji hrane (Nourish), osvježavaju (Refresh) i štite (Protect) cijelo tijelo kroz cijeli dan, izjavila je Michelle A. D'Allaird, direktorica za edukaciju zdravlja kože za Amway Artistry.

Kako bi Vaša koža i koža Vaše obitelji izgledala zdravo i kako bi bili sretni svakog dana, Amway nudi G&H proizvode za njegu tijela u kolekciji G&H Nourish+™, G&H Refresh+™ i G&H Protect+™.

G&H proizvodi za njegu tijela uključuju blagu, pH uravnoteženu i oslobođenu sulfata formulu - učinkovito, ali nježno i povrh toga, sigurno za djecu iznad tri godine života. Pakiranje je inspirirano prirodom i 100 posto se može reciklirati. Svaka kolekcija je razvijena u spoju s prirodno dobivenim botaničkim sastojcima kako bi ugodili, umirili i nahranili kožu cijele obitelji.

ZA UMIRENJE NEUGODNOG OSJEĆAJA NA KOŽI!

G&H NOURISH+™ linija proizvoda za njegu tijela uključuje sredstvo za pranje tijela, losion za tijelo, sapun za lice i krema za ruke.

Obogaćene formule s medom narančina cvijeta, shea maslacem i uljem bundevinih sjemenki pomažu njegovati, ugoditi i održati zdrav izgled kože;

  • narančin cvijet daje njegujuću vlažnost koja hidratizira i omekšava kožu,
  • shea maslac njeguje kožu zahvaljujući vitaminima A, E i F, koji su poznati u obnavljanju granice vlažnosti kože,
  • ulje bundevinih sjemenki djeluju kao antioksidans i pomažu u očuvanju kože protiv štetnih utjecaja iz okoline.

ZA OKRJEPU SUHE KOŽE

G&H REFRESH+™ linija proizvoda za njegu tijela uključuju gel za tuširanje i mlijeko za tijelo. Balansirane formule s Aloe Verom, ekstraktom sjemenki grožđa i ekstraktom zelenog čaja pomažu u osvježavanju i hidrataciji kože, dok istovremeno i umiruju kožu;

  • Aloe Vera pomaže pri umirenju kože, jer djeluje rashlađujuće i hidratizirajuće,
  • ekstrakt sjemenki grožđa djeluje kao jak antioksidans s umirujućim svojstvima koji pomažu u zaštiti i osvježavanju kože,
  • ekstrakt zelenog čaja pomaže u zaštiti kože protiv štetnih utjecaja iz okoline te osnažuje kožu.

ZA PRIRODNU ZAŠTITU KOŽE

G&H PROTECT+™ linija za njegu tijela uključuje koncentrirani sapun za ruke, sapun, dezodorans antiperspirant roll-on te dezodorans u spreju.

Worry-free formule s ekstraktom bijelog čaja, prirodnim mineralima i ekstraktom borovnice služe za bolju zaštitu od loših mirisa, nečistoća i suhoće, a za potpuno zdrav izgled kože;

  • ekstrakt bijelog čaja pomaže učvršćivanju kože i zaštiti protiv štetnih utjecaja iz okoline,
  • prirodni minerali pomažu u zaštiti i obnovi kože,
  • ekstrakt borovnice obiluje vitaminom C i antioksidantima, pomaže u obnavljanju već oštećene kože
Teme
Linker
23. rujan 2022 23:43