Bez obzira, odabrali Villu Annu na Silbi ili Villu Banistra Istria u Brtonigli, jedno je sigurno - doživjet ćete posebno iskustvo opuštanja tijela, uma i duha.
 Foto: DIvine Energy Park
Silba & Istra

Jeste li za odmor iz snova? Doživite Divine Energy Retreat

Doživite sklad iznutra i izvana! U prekrasnoj prirodi, daleko od turističke gužve, možete uživati u dubokom opuštanju i napuniti baterije u pozitivnom ozračju. To je potpuni odmor za tijelo, um i duh. Gdje god da ste na svom yoga putu, ovaj Retreat će vam pomoći da unaprijedite svoju praksu, nadahnuti vas i omogućiti da dođete u dodir sa svojom pravom prirodom i otkrijete svoj puni potencijal.

Dođi u dodir sa svojom pravom prirodom i otkrij svoj puni potencijal!

Kada i gdje?

21. do 28. 8. 2016. - Villa Ana, otok Silba, Zadar, Hrvatska - Prijavi se!
10. do 17. 9. 2016. - Villas Banistra Istria, Brtonigla, Istra, Hrvatska - Prijavi se!


Zašto odabrati Silbu...

SILBA je ekološki čisti otok na kojem nema automobila, asfaltiranih cesta, pesticida, gužve turista. Idealan za potpuni odmor duha i tijela, u mirnom okruženju izdvojenom od svakodnevne užurbanosti. Idealno mjesto za kompletan odmor.

... a zašto se uputiti u Istru

Vila u ISTRI je smještena u prekrasnoj oazi prirode i mira, u blizini mora, sa velikim vanjskim prostorom veličine 8000 m2 sa puno zelenila, njegovanim vrtom, začinskim vrt, velikim travnjakom s drvećem i bazenom. Izgrađena je u autentičnom istarskom stilu, tradicionalne gradnje u autohtonom kamenu i drvu.

U dobrim rukama

Učitelji koji će vas voditi kroz Retreat su Swami Urgaya, Hana i Kristina.

SWAMI URGAYA je osnivač i vođa internacionalne organizacije Divine Energy Park sa sjedištem u Zagrebu u Hrvatskoj. 2002. godine sreo se sa svojim guruom Šri Šivakumar Swamiji Nasimathom koji pripada indijskoj lozi kraljevskih gurua sa tradicijom starom više od 2500 godina. On je Swamiju Urgayji prenio energiju i drevno znanje o tehnikama disanja, meditaciji, Lakšmi puđi (blagoslovu za razvoj i obilje)… 2007. godine Šri Šivakumar Swamiji Nasimath je proglasio Swamija Urgayu Đagad Guruom (svjetski duhovni učitelj) na internacionalnom skupu mira u Karnataki. Swami Urgaya je učitelj i majstor Hatha joge, Kundalini joge, meditacije, Siddha joge i Divine Healinga.

KRISTINA i HANA prakticiraju i podučavaju jogu i meditaciju duže od deset godina te su certificirane učiteljice u Divine Energy Parku. Podučavaju Hatha jogu, tehnike disanja, meditaciju i akupresuru. Također posjeduju znanje o fitoterapiji, ženskom zdravlje, Su Jok terapiji i kristaloterapiji te redovito održavaju i vode razne radionice.

Cijena uključuje: smještaj, joga satove, doručak i večeru, osvježavajuće napitke u neograničenim količinama, različita joga predavanja…

  • Divine Retreat Silba iznosi 390 € za 7 dana.
  • Divine Retreat Istra iznosi 840 € za 7 dana.

Prijave i uplate su do 20. 7. 2016.

Cijena ne uključuje: prijevoz do Zadra i trajekt od Zadra do Silbe (koji iznosi 50 kn u jednom smjeru), parking (u Zadru - za 7 dana 140 kn), putne troškove i putno osiguranje; dodatne obroke (ručak); dodatne aktivnosti i lokalni prijevoz; dodatne radionice i tečajeve.

Zanima vas kako izgleda Retreat program ili možda imate dodatno pitanje vezano za smještaj ili prijevoz, posjetite internetsku stranicu Divine Energy Parka ili im pišite na e-mail adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Linker
26. travanj 2024 06:47