Što vam donosi ovaj mjesec?

 FOTOGRAFIJE: Deposit photos
Razdoblje Riba

Horoskop za ožujak: Koje sve znakove čeka velika životna promjena?

Ovo je mjesec kad trebate prigrliti svoju mističnu, duhovnu stranu dok planirate bolju budućnost

Ako je vjerovati zvijezdama, ožujak 2022. donosi više energije, strasti, mašte i razmišljanja o budućnosti. Ovo je mjesec kad trebate prigrliti svoju mističnu, duhovnu stranu dok planirate bolju budućnost, koja će, kao što će pokazati strastveni kraj mjeseca nabijen Ovnom, doći vrlo brzo.


Ovan

U posljednje vrijeme posvetili ste se razvoju svoje karijere i gotovo da ste sve svoje snage usmjerili na to, ali u ožujku ćete napokon dobiti malo slobode i mira. Već 2. ožujka će mladi mjesec doći u vašu zonu duhovnosti, tada ćete shvatiti da je meditacija najbolji način da ponovno napunite baterije i jasno vidite što želite u tjednima koji su pred vama.

Samo nekoliko dana kasnije, 6. ožujka, društvena Venera i Mars će se prebaciti u zonu prijateljstva i dugoročnih želja i vi ćete pojačati prijateljstva i druženje s kolegama. Od 20. ožujka do 19. travnja Sunce će započeti potpuno novi ciklus prelaskom u vaš znak, što će potaknuti vaše samopouzdanje. Sve o čemu ste sanjali proteklih nekoliko tjedana sada bi se moglo početi ostvarivati.


Bik

Vrijeme Riba za vas je ispunjeno društvenim životom i optimizmom, zahvaljujući planetima koji prolaze kroz vašu zonu prijateljstva i dugoročnih želja. Oko 2. ožujka, kad mladi mjesec dođe u vašu zonu duhovnosti, dobit ćete priliku da jasno vidite kako ostvariti neke želje. Sada je važno da odlučite koga želite pored sebe kako biste ostvarili svoje ciljeve. 6. ožujka, Venera i Mars premještaju se u zonu vaše karijere, gdje će ostati do 14. travnja, jačajući vašu asertivnost i šarm u ostvarivanju profesionalnih snova.

Ova promjena na karijernom planu mogla bi biti toliko dobra za vas da biste karijeru oko 18. ožujka mogli staviti na čekanje kako biste se posvetili romantici. Osjećat ćete kao da trebate podijeliti najvažnije emocije, biti hrabri i spontani kako biste iskoristili energiju ljubavi. Zvijezde vas podržavaju, samo hrabro!


Blizanci

Samopouzdano Sunce, sretni Jupiter i duhovni Neptun prolaze kroz vašu karijernu zonu i mogli biste ih iskoristiti za poboljšanje na profesionalnom putu. Bilo da razmišljate o promjeni posla, pokretanju biznisa ili jednostavno želite napravite promjene u karijeri, 2. ožujka je dan za vas.

Nakon toga, 6. ožujka Mars i Venera će vas gurnuti u nove avanture, izaći ćete iz zone komfora i posvetiti se prijateljima i voljenima. Odlična je ideja i da otputujete.

Oko 18. ožujka, kad mladi mjesec dođe u matičnu zonu, poželjet ćete više ravnoteže između privatnog i poslovnog života. Suočavanje sa starim emocionalnim ranama moglo bi biti produktivan način da se nosite s izazovnim emocijama koje će tada isplivati. A kada se samopouzdano Sunce 20. ožujka useli u zonu vašeg prijateljstva, davanje prioriteta grupnim aktivnostima može biti ključ za ostvarivanje zacrtanih ciljeva na području karijere.


Rak

Oko 2. ožujka, osjetit ćete vibracije mladog mjeseca u zoni avanture, a to će vas potaknuti na neke nove i zabavne stvari. Moglo bi vas usrećiti pravljenje planova za proljeće i ljeto. Isto tako, mogli biste osjećati puno optimizma u danima koji su pred vama.

Oko 5. ožujka, samopouzdano Sunce će se upariti s Jupiterom, a to će biti dan kad biste mogli započeti s ostvarivanjem velikih planova. Dan nakon toga romantična Venera bi vam mogla pomoći da uđete u razdoblje u kojem ćete ispuniti brojne seksualne želje i vruće fantazije s nekim posebnim.

Kad mladi mjesec uđe u vašu zonu komunikacije oko 18. ožujka, mogli biste biti pomalo zatrpani društvenim kalendarom i obavezama. No, isto tako intuicija će vam biti jača nego ikad, vodit će vas najboljim i najproduktivnijim putem.

Od 20. ožujka do 19. travnja, kretanje Sunca kroz vašu zonu karijere moglo bi vas natjerati da dođete u središte pozornosti kako biste predstavili plan za strastveni projekt ili ostvarili dugoročne težnje.


Lav

Vjerojatno ste svjesni snažne dinamike odnosa u razdoblju Riba, tijekom koje se samouvjereno Sunce, kreće kroz vašu zonu intimnosti. Oko 2. ožujka, kada se mladi mjesec upari sa sretnim Jupiterom, bit ćete spremni započeti novo poglavlje u ovom dijelu svog života. To bi moglo značiti podizanje ležernog odnosa na dublju razinu ili ulazak u posao s kolegom ili partnerom. Čak i ako sve izgleda dobro na papiru, htjet ćete se intuitivno uvjeriti da je to ispravno.

Njegovanje vaših najvažnijih veza i dalje je u fokusu ovog mjeseca jer 6. ožujka romantična Venera i Mars ulaze u vašu zonu partnerstva, gdje će ostati da 14. travnja. Bilo da ste se htjeli upoznati s nekim novim ili razgovarati o zajedničkim ciljevima sa svojim partnerom, ovo može biti produktivno razdoblje. Od 20. ožujka do 19. travnja, Sunce se kreće kroz vašu avanturističku zonu, motivirajući vas da u svoj svakodnevni život ugradite neke trenutke izvan zone ugode.


Djevica

Partnerstva su vaš glavni fokus tijekom sezone Riba zahvaljujući samouvjerenom Suncu koje se kreće kroz tu zonu. Često stavljate potrebe drugih ispred svojih, ali sada ćete naučiti da je važno uspostaviti ravnotežu između služenja drugima i vjernosti sebi. Najbolje što sada možete učiniti je da razmislite kako želite da vaša najbliža prijateljstva i veze izgledaju za dva tjedna i šest mjeseci od sada.

Nekoliko tjedana kasnije, oko 18. ožujka, dolazi puni mjesec u vašu zonu romantike i samoizražavanja. Uočit ćete vlastito samopouzdanje, samo se nemojte se iznenaditi ako vas emocije i zbunjenost preplave. Ovo je ipak puni mjesec. Možete se pouzdati da će se nekoliko dana kasnije situacija smiriti jer će od 20. ožujka do 19. travnja samouvjereno Sunce biti u zoni vaše intimnosti, omogućujući vam da između plahti potražite upravo ono što vam je potrebno za ispunjenje želja.

Vaga

Razdoblje Riba je obično živahno vrijeme za vas, zahvaljujući samopouzdanom putovanju Sunca kroz vašu svakodnevnu zonu. Posljednja dva tjedna vjerojatno su bila prepuna obaveza. Iako se dio vas možda osjeća kao da je najbolje biti metodičan, energija Riba je sanjiva, duhovna, maštovita pa bi dodirivanje svih tih dijelova sebe moglo biti ključno za unos više ravnoteže i produktivnosti u vašu svakodnevicu. Nekoliko dana kasnije, 6. ožujka, romantična Venera, seli se u vašu romantičnu zonu, gdje će biti do 5. travnja, a Mars pridružuje do 14. travnja. Prepustite se porivu da budete razigrani i spontani, posebno kada je u pitanju ono što želite u romantičnom i seksualnom smislu.


Škorpion

Tijekom razdoblja Riba, privući će vas kreativne aktivnosti više nego obično, zahvaljujući putovanju samopouzdanog Sunca kroz romantičnu zonu i zonu samoizražavanja. Posljednja dva tjedna vjerojatno su bila posvećena življenja u trenutku i prepuštanju najiskrenijim željama. Oko 2. ožujka, mladi mjesec će se upariti s Jupiterom i to će biti prilika da započnete novo poglavlje u svom romantičnom i umjetničkom životu. Ako čekate priliku da uskočite u novi projekt, upoznate nekog ili vezu podignete na višu razinu, ovo bi mogao biti trenutak.

Isto tako, fokusirat ćete se na obitelj i privatni život, kad romantična Venera i Mars budu putovali kroz vašu matičnu zonu od 6. ožujka do 14. travnja. Prisutnost planeta ljubavi i planeta akcije olakšat će vam da napravite neke važne promjene u ostvarivanju ciljeva.


Strijelac

Vjerojatno ste se fokusirali na privatni život, zahvaljujući putovanju samopouzdanog Sunca kroz vašu matičnu kuću. Slične stvari će se događati i nakon 2. ožujka, kad se mladi mjesec upari s Jupiterom, imat ćete priliku postaviti snažnu namjeru u vezi s vašim emocionalnim blagostanjem i vezama s voljenima.

Nekoliko dana kasnije romantična Venera i Mars će proći kroz zonu komunikacije i poželjet ćete intelektualnu stimulaciju od svoje veze. Ako ste slobodni, polemiziranje o različitim temama s potencijalnim partnerom, može biti put do vašeg srca.

Oko 18. ožujka kad mladi mjesec uđe u vašu zonu karijere, posvetit ćete se profesionalnom putu. To može biti trenutak da dođete u središte pozornosti i prihvatite više odgovornosti. Ovakve odluke mogu vam promijeniti karijeru na bolje iako ćete možda u početku osjećati umor.


Jarac

Ovo je razdoblje učenja i druženja za vas jer samopouzdano Sunce prolazi kroz vašu zonu komunikacije. Oko 2. ožujka mladi mjesec će se upariti s Jupiterom i moći ćete ispuniti svoje želje za znanjem. To može biti novi oblik edukacije ili putovanje na lokaciju koja vam pruža brojne muzeje, sve kako biste rasli iznutra.

Romantična Venera i akcijski Mars će 2. ožujka će se povezati s transformacijskim Plutom i moći ćete početi ostvarivati velike osobne ciljeve. Ne samo to, od 6. ožujka biste mogli zaraditi novac i promijeniti svoju financijsku budućnost.

Od 18. ožujka mogli biste krenuti u nove avanture. Budite hrabri!


Vodenjak

Samopouzdano Sunce prolazi kroz novčanu zonu od 18. veljače i više razmišljate o financijskoj budućnosti. Pokušavate pronaći načine kako zaraditi više novca. Oko 2. ožujka trebali biste zapisati što točno želite kako biste to i manifestirali. To može biti i novac i promjena karijere. Vaša strast i vizija će vas dovesti do pozitivnih promjena na profesionalnoj razini.

Romantična Venera i akcijski Mars će vas2. ožujka učiniti još privlačnijima. Mogli biste upoznati nekog posebnog, ali važno je da se povežete kroz duboke razgovore.

Oko 18. ožujka, mladi mjesec se nalazi u vašoj zoni intimne, mogli biste podijeliti svoje emocije s drugima. Ako ne osjetite da vam druga strana uzvraća emocije, krenite dalje.


Ribe

Ovo je vaše razdoblje, puni ste samopouzdanja i mašte, želite unaprijediti svoje projekte i dugoročne ciljeve. Ako vam nije bilo jasno što točno želite postići, razmislite o tome da posvetite malo više vremena tom cilju oko 2. ožujka jer vam mladi mjesec pruža jedinstvenu priliku da ispunite svoju viziju. Budući da će se Mjesec upariti sa sretnim Jupiterom, nije samo u redu nego je poželjno da želite ostvariti velike planove.

Oko 18. ožujka puni mjesec slijeće u vašu zonu partnerstva, potencijalno izazivajući dramu u vezi. Probali ste uspostaviti ravnotežu između zalaganja za svoje potrebe i prepoznavanja potreba drugoga, bilo da je riječ o partneru, prijatelju ili šefu, i prolazak kroz ovo razdoblje će vam pomoći da širom otvorite oči. A kad smo već kod rasta, kada samopouzdano Sunce 20. ožujka zaroni u vašu zonu novca, gdje ostaje do 19. travnja, proljeće bi moglo donijeti gomilu financijskih prilika.

Linker
19. travanj 2024 20:45