Nikad ne znaš što ti neka nova znanja mogu donijeti...
 Getty Images/iStockphoto
Zapisano je u zvijezdama

Horoskop otkriva afrodizijake: Kako doznati što može zavesti osobu koju želite?

Horoskopski znak može nam otkriti neke od glavnih osobina karaktera, sklonosti ka hrani, umjetnosti, znanosti, bolestima, ali, eto, i o tome što nas seksualno uzbuđuje.

Srećom, astrologija nam može ponuditi nekoliko smjernica o tome što seksualno uzbuđuje svaki pojedini horoskopski znak. Za neke znakove afrodizijaci mogu biti ruže i šampanjac, dok će neke druge više uzbuditi miris kože.

Evo nekoliko riječi o tome što privlači različite horoskopske znakove i kako ovo iskoristiti u svoju korist.


Ovan

Spontani i zavodljivi Ovnovi spadaju u najstrastvenije znake zodijaka. Uživaju u vizualnom doživljaju, pa im je vrlo važno kako izgledate i gdje ćete imati ljubavni sastanak. Uzbuđuje ih crvena boja, kao i jaki mirisi. Đumbir je za njih sjajan stimulans.


Bik

Tipični Bikovi vole aromatične i senzualne mirise, orijentalnu glazbu i udobnost svilenog jastuka. Prema astrologiji, najjači stimulans za njih je tekuće zlato - med.


Blizanci

Da bi se Blizanci smirili i neko vam vrijeme ostali u naručju, nećete pogriješiti ako napunite kadu mirišljavom kupkom, upalite aromatične svijeće i pustite tihu glazbu. Esencijalna ulja i masaža pružaju im pravo opuštanje i prepuštanje. Blizanci vole aromatične mirise, a najbolje reagiraju na cimet i muškatni oraščić.


Rak

Nježni i senzualni Rakovi najviše se opuštaju uz masažu aromatičnim uljem koje ima nježne note, ali da biste probudili erotski plamen, potrebne su vam kamenice.


Lav

Da biste osjetili vrhunac uživanja, morate učiniti da se Lavovi osjećaju važnim tijekom ljubavnih igrica. Međutim, ako ovom ljubitelj luksuza dodate malo najskupljeg začina na svijetu - šafrana, možete očekivati vatromet u krevetu.


Djevica

One su vrlo analitične i ponekad hladne, pa stoga Djevice uživaju u intelektualnoj stimulaciji, dok ih bijeli luk može pretvoriti u najbolje ljubavnike. S lukom, naravno, ne treba pretjerivati - i dva češnja bit će dovoljna da pokažu svoje ljubavne vještine.

Stylish hipster couple hug in field, handsome cowboy musician with guitar and indie style woman in white sweater pose near railway station
Getty Images/iStockphoto
Ponekad je dovoljno znati samo jedan trik, jedan, ali vrijedan.

Vaga

Vaga voli ljepotu i uživa u skladnoj atmosferi. Njihova koža je prilično osjetljiva, pa će nježna masaža mirisnim esencijalnim uljima na njih imati čudesan utjecaj. Međutim, kocka čokolade koja se topi u ustima pretvorit će ih u nekontrolirane ljubavnike.


Škorpioni

Strastvene Škorpije su neodoljive zbog svog magnetizma i misticizma. Sve što ima miris i notu misterije i zabrane izazov je za Škorpije i tome ne mogu odoljeti. Pravi izbor za njih su tartufi i naravno čaša pića.


Strijelac

Strijelci sanjaju o razmjeni nježnosti i ljubavi u javnosti, jer njihova intimnost tada postaje slatka kao zabranjeno voće. Da biste zapalili strasti u hranu morate dodati više papra ili čilija.


Jarac

Jarčevi su poznati po uživanju u skupim, starim i kvalitetnim stvarima. S obzirom na to da su stari narodi vaniliju koristili kao snažni afrodizijak, za pripadnike ovog znaka upravo je to pravi izbor.


Vodenjak

Ovaj horoskopski znak uživa u avanturama i čezne za onim što im je nepoznato i neistraženo. Ništa bolje ne djeluje na njihovu seksualnost od sočnog avokada. Legenda kaže da su stari Asteci toliko vjerovali u ovaj moćni afrodizijak da su žene čak bile zatvorene u svojim kućama dok su ga muškarci brali.


Ribe

Romantične Ribe uživaju u svemu što garantira zadovoljstvo svim čulima. Za poticanje njihovih strasti, čaša crnog vina je pravi izbor jer opušta i ubrzava krv u njihovim venama.


IZVOR: Ženski magazin

Linker
19. travanj 2024 13:51