One su moćni kotači energije koji utječu na naše misli, osjećaje i ponašanje.
 Foto: iStock
I to je moguće

Harmoniziraj i aktiviraj svoje čakre

Što su to Čakre? Kako djeluju? I zašto ih aktivirati? Sve to možete doznati na radionici ČAKRE koja se održava u subotu u Divine Energy Parku Zagreb.

Mi nismo samo fizička bića već i energetska. U našem suptilnom energetskom tijelu postoje dinamični energetski centri koji su usko povezani s endokrinim žlijezdama. To su ČAKRE - moćni kotači energije koji utječu na naše misli, osjećaje i ponašanje - kako se izražavamo, volimo, doživljavamo svijet oko sebe…

Postoji 7 glavnih čakri koje se nalaze duž kralješnice, od perineuma do vrha glave. Želiš li ih otkriti, dođi na ČAKRE radionicu koja je namijenjena svima koji žele postići potpuni balans - emotivni, mentalni i fizički.

Blokada ili disbalans jedne ili više čakri može uzrokovati mentalne, emotivne, fizičke i duhovne smetnje i bolesti. Ovisno o čakri, blokade se manifestiraju kao strahovi, osjećaj nesigurnosti i nemoći, emotivna zatvorenost, ljutnja, zamjerke, nezadovoljstvo…

Što kad su u ravnoteži?

Kada su pak čakre u ravnoteži, postiže se unutarnji balans koji se širi na sva područja u našem životu. Imamo visok nivo energije, dobro raspoloženje, osjećaj lakoće i samopouzdanje, bolju komunikaciju i snažniju intuiciju…

Ako želiš aktivirati svoje čakre, dođi na radionicu ČAKRE u subotu 27. siječnja od 12 do 15 sati u Divine Energy Parku Zagreb, na kojoj ćeš naučiti:

  • VJEŽBE ZA AKTIVIRANJE ČAKRI: S ovim moćnim vježbama ćeš aktivirati, izbalansirati i pojačati vibraciju čakri.
  • ČAKRA MEDITACIJA: Energizira i stimulira čakre te uklanja negativne obrasce i prepreke uma i njihove fizičke manifestacije-bolesti. Budi uspavane talente i profinjuje svijest.
  • ASANE: Posebni položaji tijela koji aktiviraju i harmoniziraju čakre, jačaju endokrine žlijezde i unutarnje organe te daju balans.
  • BILJKE I HRANA ZA SVAKU ČAKRU: Specifične namirnice za uravnoteženje svake čakre.

TRAJANJE RADIONICE: 3 sata
CIJENA: 350 kn

BROJ MJESTA NA RADIONICI JE OGRANIČEN, STOGA POŽURI S PRIJAVOM.


O VODITELJU RADIONICE:

SWAMI URGAYA je osnivač i vođa internacionalne organizacije Divine Energy Park sa sjedištem u Zagrebu u Hrvatskoj. Godine 2002. sreo se sa svojim guruom Šri Šivakumar Swamiji Nasimathom koji pripada indijskoj lozi kraljevskih gurua sa tradicijom starom više od 2500 godina, koji mu je prenio energiju i drevno znanje o tehnikama disanja, meditaciji, Lakšmi puđi... Swami Urgaya je učitelj i majstor Hatha joge, Kundalini joge, meditacije, Siddha joge i Divine Healinga.

Linker
24. travanj 2024 17:21