Univerzalni broj godine pred nama je 6 (2+0+2+2 = 6) i to bi nas trebalo radovati.

 FOTOGRAFIJE:
Značenje tri dvojke

Ako je vjerovati numerologiji, pred nama je godina s anđeoskim brojem. Evo što to znači i što će nam donijeti

Nakon gotovo histerične 2021., nesigurne i nestabilne, pred nama je godina stabilnosti i ravnoteže, obitelji i ljubavi, ali i godina povezivanja. Iskoristite je da postignete svoje neostvarene ciljeve, ali na tom putu ne zaboravite pružati ruku jer u novoj 2022. godini najbolje će proći oni koji shvate da niti jedan čovjek nije otok

Kad je nova godina pred vratima, kao što je nama sada 2022., uvijek osjećamo potrebu da malo pogledamo u budućnost i pokušamo shvatiti što nas očekuje. Jedan od načina da učinimo upravo to jest da saznamo što brojevi godine u koju ćemo za koji dan ući znače i jesu li nam više ili manje naklonjeni. Numerologija je sustav koji počiva na ideji da brojevi od nula do devet imaju spiritualno i simboličko značenje. Za numerološko tumačenje godine prvo treba izračunati nešto što se u numerologiji naziva Univerzalnim brojem godine, a prema numerologinji Feliciji Bender, autorici knjige The Ultimate Guide to Numerology, univerzalni broj godine pred nama donosi energiju, potporu i nadu. Univerzalni broj godine je lako izračunati, dovoljno je da se zbroje svi brojevi godine. Tako je za 2022. univerzalni broj 6 (2+0+2+2 = 6) i to bi nas, ako je suditi prema numerolozima, trebalo radovati. U 2021. kroz koju nas je vodio univerzalni broj 5 nismo dobro prošli jer je to broj koji donosi neravnotežu i konstantnu frustraciju. I zaista, nije teško prisjetiti se cijele ove čudne godine u kojoj su se miješali osjećaj nesigurnosti i razočaranja.

Godina obitelji i ravnoteže

No, sada nam se smiješi Univerzalni broj 6 koji nam donosi ljubaznost i stabilnost. S obzirom na to da se taj broj nalazi preko pola puta od jedan do devet, on također znači „stjecanje mudrosti i zrelosti te spremnost da se iskoristi stečeno znanje i krene prema naprijed”. Šestica se u numerologiji često doživljava i kao roditeljska figura: to je netko tko nas hrani i pruža nam razumijevanje kad nam je potrebno, ali je i strog kad nam je potrebna čvrsta ruka. Šest je izrazito obiteljski broj pa se u nadolazećoj godini može očekivati više povezivanja s članovima obitelji koje neko vrijeme nismo vidjeli. Također, mnogi će u toj godini osnovati svoje obitelji ili se vratiti svojim obiteljima koje su napustili. Izrazito su naglašene obiteljske vibracije u 2022., a to je itekako dobrodošla energija nakon svih nesigurnosti i tjeskoba koje smo proživjeli protekle dvije godine. Svi bismo mogli imati koristi od toga da ove godine posvetimo više pažnje našim vezama i odnosima pa je početak te nove godine u znaku šestice idealan trenutak da pripremite podsjetnik da se češće javite svojim najmilijima te da provedete što više kvalitetnog vremena s bliskim osobama.

Anđeoski broj

Numerologinja Ellen Ricks sa stranice Astrology.com ukazuje na to da nije samo Univerzalan broj nove 2022. godine pozitivan, već je pozitivno i ponavljanje broja 2. Broj dva se smatra anđeoskim brojem, a u novoj godini imamo čak tri dvojke! U numerologiji je broj dva broj ravnoteže ili, drugim riječima, broj koji smiruje ili donosi mir. Dvojka ima sposobnost da dvije suprotstavljene strane dovede do kompromisa i pomogne da nađu zajednički jezik. To bi, stoga, potencijalno mogla biti godina pomirenja i ujedinjenja, što je vrlo utješno s obzirom na to da živimo u vrijeme u kojem je društvo podijeljeno po mnogim pitanjima. I čini se kao da svaki novi događaj izaziva samo nove i nove podjele među ljudima. Općenito, moglo bi se reći da numerologija 2022. godine ukazuje na to da će to biti godina jedinstva i sloge, obitelji i veza. Dobra je ideja upravo u toj godini započeti vezu ili donijeti odluku da biste se zaista trebali vjenčati nakon više godina provedenih u vezi jer je broj dva, između ostalog, povezan s partnerstvom i zajedništvom. No, ova će nas godina učiniti svjesnima i koliko su zapravo dobre i iskrene naše veze pa, kad neka veza završi razvodom ili prekidom upravo u 2022., to će značiti da nije niti bila vrijedna da opstane.

Prema numerologiji, 2022. godina uključuje tri vibracije broja 2, što povećava njihovu energiju, a tu je utjecaj nule koja povećava pozitivan utjecaj sve tri dvojke. Vibracije broja dva su ravnoteža i prilagodljivost, vjera i povjerenje, suradnja i diplomacija, a anđeoska brojka ujedno predstavlja i ljubav, obitelj i partnerstvo. Kad je riječ o nuli, ona svaki broj čini još moćnijim i utjecajnim i potencira njegove vibracije. Broj 0 predstavlja duhovnu otvorenost i rast, potencijal i izbor, vječnost i beskonačnost, kontinuirane krugove i tok, kao i početak putovanja. Usredotočenost na širu sliku, ali i obraćanje pažnje na detalje su ono što će vam pomoći da u 2022. svoje najambicioznije snove pretvorite u stvarnost.

Godina zajedništva, a ne sebičnosti

Prema numerologu Joshu Siegelu, još jedan važan aspekt nadolazeće godine krije se u broju 22 koji je prisutan u njoj. Broj 22 je broj „graditelj”, što u numerologiji znači da je povezan s izgradnjom baze ili strukture. Drugim riječima, fokus će u idućoj godini biti stavljen na povratak u normalu i oporavak te ponovno stabiliziranje naših života i (uzimanje uzdi u svoje ruke nakon što nam je pandemija u dobroj mjeri otela kontrolu nad našim životima). Važan aspekt 2022. je i već spomenuta ravnoteža, naročito u poslu i u vezama. No, možda je najljepši zaključak da 2022. godina nije godina sebičnosti i nije godina u kojoj je u prvom planu „ja”, već godina u kojoj je u pravom planu „mi”. To nije godina individualosti, već zajedništva. To je godina u kojoj trebate stalno imati na umu da niti jedan čovjek nije otok. Najviše ćete postići suradnjom, zajedništvom i kompromisima.

Linker
20. travanj 2024 17:21