'Cijelim tijelom su mi prolazili trnci...'
 Foto: Istock
Kad kočnice popuste

Žene otvoreno o analnom seksu: 'Bile smo u ekstazi, a tek orgazmi...'

Osam žene opisalo je svoje iskustvo s analnim seksom. Ima tu zaista svega....

Za neke žene analni seks dođe kao šlag na torti, to je još uvijek slatko 'zabranjeno voće', vrsta seksa u kojem su se pronašle. Za neke je to mini eksperiment, probale su i dosta im je… I sve je to normalno. Naposljetku, sve smo različite. Ako želite dodati analni seks na svoj 'seksualni meni' prvo trebate znati neke stvari:

  • Čistoća je ključ
  • Praksom do savršenstva
  • Ništa bez lubrikanta
  • Otvoreni razgovor s partnerom

Nekoliko žena odlučilo je za Women's Health progovoriti o svom iskustvu.

'Bilo je savršeno, ali…'

- Ne znam kako da ovo ublažim, pa ću ići odmah 'u glavu'… Ako ste 'začepljeni' ili to idete raditi na prazan želudac - nije dobro. Imate osjećaj kao da ćete svaki čas napraviti nuždu 'broj 2'. Ali ako je sve u redu i to radite lijepo i polako, e onda dolazi do ekstaze. Drugačije je od 'običnog' seksa jer imate osjećaj da ide jakooo duboko. Iako, putem analnog seksa ne postižem orgazam kao od šale - rekla je Madeline R.

'Ključ je u opuštenosti'

- Uvijek sam se bojala da će me boljeti, ali analni seks nije toliko bolan koliko je nelagodan. I to je najveći problem. Moja prijateljica je nekoliko puta pokušavala i ona i partner nisu uspjeli, bez obzira na količinu lubrikanta.

Čini se da je ključ u opuštenosti. To je lakše reći, nego učiniti. Osim ako jako volite analni seks, a ja ga volim. Partner i ja ga prakticiramo barem jednom mjesečno - otvoreno je ispričala Anna B.

'Nisam ja za to'

- Nije to najgora stvar na svijetu, ali meni jednostavno to nije fora. Nije stvar u boli, već mi je nelagodno - iskrena je Jo R.

'Osjećaj mi nije dobar'

- Davno sam isprobala analni seks. Dečko s kojim sam tada bila u vezi strašno je to htio, pa sam popustila. Jako me je boljelo i mislim da nije koristio lubrikant. Možda ću to opet ponoviti s 'pravom' osobom u koju ću imati povjerenja. Bilo kako bilo, analni seks nije na mojoj listi prioriteta - govori Clara A.

Foto: Istock
'Čini se da je ključ u opuštenosti. No to je lakše reći, nego učiniti.'

'Bilo je i više nego erotično'

- Oduvijek sam htjela isprobati analni seks. Zanimalo me je u čemu je 'kvaka' i zašto svi potajno žude za njim. I uvijek sam vjerovala da samo frajeri to žele, ali mnogo mojih frendica uživa u analnom seksu. Nedavno sam i ja u tom klubu. Bilo je nježno, erotično, osjećala sam se seksi i postigla sam orgazam bez problema. Savršeno - rekla je Mollena W.

'Opasno i seksi'

- Cijelim tijelom su mi prolazili trnci. Imala sam osjećaj da ću postići orgazam u roku nekoliko sekundi. Nisam imala pojma da analni seks može biti toliko seksi - kaže Nina T.

'Povezanost s partnerom je jača'

- Vrlo je bitno pored sebe imati osobu koju volite i kojoj potpuno vjerujete. To znači puno lubrikanta, malo zagrijavanja s prstima, nježnost… I analni seks zatim postaje fantastičan. Osjećaj je vrlo intenzivan i mogu reći da sam uživala. Znam da je on sigurno - smije se Tess N.

'Orgazmi su fantastični'

- Prvi nekoliko minuta me je boljelo. Trebalo mi je vremena da se opustim i prepustim. Koristili smo lubrikant, nježne pokrete, išli smo polako… Shvatila sam da su mi zahvaljujući analnim seksom, orgazmi puno jači. Vjerojatno zbog te dodatne stimulacije, a i njegovi prsti su stalno radili - rekla je Margaret C.

Je li krvarenje nakon analnog seksa normalno?

- Iako je uobičajeno da dođe do malo krvarenje nakon analnog seksa, u većoj količini to ipak nije normalno - kažu stručnjaci. Dodaju da je lako moguće da rektalno krvarenje nema nikakve veze s analnim seksom i ako vam se to često događa, odite kod liječnika

Želite isprobati analni seks? Ovih 8 stvari biste trebali znati.

Linker
04. travanj 2024 03:37