Oprezno sa zubima!
 Foto: Shutterstock
Tko bi rekao!?

Vjerovali ili ne, postoje stvari koje frajeri i mrze kad je riječ o oralnom seksu

Muškarci obožavaju oralni seks, i rijetko koji će reći: 'Ne, hvala'. Ima čak i onih koji, kažu stručnjaci, više vole oralni seks od onog 'običnog'. Bilo kako bilo, i ova vrsta seksa donosi neke 'probleme'. A koji su najčešći?

Mrzi kad vas slučajno 'upozori' da je uskoro gotov, a zapravo nije ni blizu (pa brojiš ovčice)

Situacija može biti vrlo neugodna kad muškarac misli da je vrhunac blizu i to isto kaže partnerici. I ona se nakon toga ubaci u petu brzinu, a on shvati da je riječ o lažnoj uzbuni. Hmmm. To je kao da maratoncu kažete da je kraj blizu, ali ono, 10 km prerano. A ne, to se ne radi!

Mrzi kad vas je upozorio malo prekasno

Poput stavke iznad, i ovo može biti vrlo neugodno. Upozoriti nekoga da ćete svršiti u trenutku kad se to već događa dolazi s nizom problema.

Ne moramo ulaziti u detalje…

Mrzi kad kaže da je uskoro gotov, a vi ispustite penis kao da je kipući lonac

To je penis pred ejakulacijom, a ne bomba :) Ako ga, barem ne pokrijete rukama ili maramicom, sperma će završiti posvuda. To nitko ne želi.

Mrzi kad mu misli odlutaju

Ponekad, čak i onda kad ste brutalno napaljeni, um zna malo odlutati. I onda dolazi do pitanja: "Obrijao sam se, izgleda li joj sad veće?", "Miriši li dobro?" i slično…

Mrzi kad se pita je li trebao već biti gotov (a ne...)

Ako razmišljate o tome, trajat će sigurno dvostruko dulje. To pravilo vrijedi za sve, pa tako i za orgazam. Jednom kad se počne pitati treba li mu predugo, to će vrijeme produljiti za barem još nekoliko minuta i tako unedogled. (O neeeee!)

Mrzi kad je anksiozan, jer se pita o čemu vi razmišljate

Ako muškarac osjeti da njihova partnerica i nije baš uživljena, razina stresa mogla bi imati veliki utjecaj na to kako će se stvari nastaviti odvijati. Nemojte nikad raditi nešto jer mislite da morate. Nitko od toga neće profitirati.

Mrzi kad nespretno daje upute, tik pred orgazam

To je kao da pokušavate kihnuti otvorenih očiju.

A jesmo li spomenuli zube!?

Bol je nezamisliva. Barem tako frajeri kažu.

ČITAJTE I: Koja je zapravo tajna vrhunskog felacija

Linker
19. travanj 2024 13:58