Znate kako kažu - tko prizna, pola mu se prašta.
 Foto: iStock
Da ne povjeruješ...

Urnebesne teorije o ženskom tijelu u koje muškarci zaista vjeruju

Ako je vjerovati ženama koje su sudjelovale u istraživanju Reddita i podijelile tipične stereotipe o ženskom tijelu koje su čule od muškaraca, onda je ovo nešto najsmješnije (ili najšokantnije) što ćete čuti ovih dana. Udobno se smjestite ;)

Neke teorije nasmijat će vas do suza!

Pa krenimo...

Žene ne mogu doživjeti orgazam bez kontakta očima

"Moj cimer je upoznao tipa koji se zakleo da ženi za jak orgazam treba kontakt očima s partnerom. Ovaj tip je bip stariji od 40..."

Žene mogu zadržati menstrualnu krv kao urin

"Moj bivši dečko nije razumio zašto su ženama za vrijeme menstruacije potrebni tamponi i ulošci. Mislio je da možemo samo zadržati krv kao urin i da koristimo uloške zbog lijenosti."

Samo velik penis može dovesti ženu do orgazma

"Jedan muškarac mi je rekao da je veličina muškog penisa odlučujući faktor u ženskom zadovoljstvu. Stvarno je mislio da samo veliki penis može dovesti ženu do orgazma."

Zatrudnjeti možemo samo za vrijeme menstruacije

"Kolega me je pitao da li žene zaista odbijaju seks tijekom menstruacije, jer, ustvrdio je, zašto to čine kad samo u tom periodu mogu zatrudnjeti!?"

Po hodu možemo utvrditi je li žena seksualno aktivna

"U srednjoj školi sam imala prijatelja koji mi je rekao da može utvrditi je li djevojka djevica po kretanju kukova tijekom šetnje."

'Kritični dani' za žene počinju u isto vrijeme

"Moj bivši partner je jednom priznao da je bio vrlo nervozan početkom mjeseca, jer u to vrijeme svim ženama počinje menstruacija. Trebalo je neko vrijeme da mu objasnim kako se menstruacija zaista događa."

Foto: iStock
Ne budite stroge prema njima, pa znate da nas u školi baš ništa od toga nisu učili, jer - hej, pa kome to treba!?

Kontrakcije trudova iste su kao orgazam

"Moj dečko je mislio da su kontrakcije trudova prijatne. Vjerovao je da se osećam potpuno isto kao i tijekom orgazma."

Ako brzo ustanu nakon seksa, žene mogu izbjeći trudnoću

"Mnogi muškarci misle da, ako žena naglo ustanete nakon seksa, spermatozoidi će se jednostavno izliti iz rodnice i ona neće moći da zatrudni. Učinak takve "kontracepcije", misle neki, dodatno se pojačava, ako se žena odmah i pomokri..."

Žena može dojiti u bilo koje vrijeme

"Čuvala sam nećakinju, koja je tada imala šest mjeseci. U jednom trenutku malena je počela glasno vrištati jer je bila gladna, a ja sam trčala uokolo pokušavajući pronaći bocu mlijeka. I onda čujem njega: 'Zašto je jednostavno ne dojiš?" Mislio je da svaka žena može dojiti u bilo koje vrijeme."

Veličina genitalija govori o promiskuitetu

"Jednom su mi rekli da veličina unutrašnjih genitalnih usana žene pokazuje koliko je seksualno aktivna. Ali veličina, oblik i boja nemaju nikakve veze sa seksualnom aktivnošću.!

Strije se mogu nalaziti samo na abdomenu

"Moj dečko je jednom pokazao na strije na mojim nogama i pitao je li to osip ili modrica. Odgovorila sam da su to strije nakon trudnoće i bio je iznenađen, jer je mislio da se mogu pojaviti samo na trbuhu. ”

Žene mogu zaustaviti i započeti menstruaciju kad god požele

"Moj tata je mislio da mogu zaustaviti menstruaciju. Jednog dana sam mu rekla da moram kupiti tampone, a on se izderao na mene: 'Moraš to već jednom zaustaviti, jer ja ne mogu nastaviti kupovati ta čuda svako malo.'"

Žene ne mogu savladati paralelnu tehniku parkiranja zbog estrogena

"Rekli su mi da žene ne mogu biti piloti i ne mogu parkirati auto zbog estrogena. Spomenula sam da sam već par puta parkirala i da na svijetu ima nekoliko žena pilota. Ali nisu mi vjerovali."

Linker
24. travanj 2024 16:26