veliko istraživanje

Tko to tamo vara!? Top 10 zanimanja s najvećim brojem preljubnica

Ankete su pokazale da dvije od tri nevjerne žene svoje izvanbračne seksualne aktivnosti provode upravo na poslu...

Seksualno uzbuđenje na početku odnosa nije vječno. Postoje neki kemijski elementi za taj ludi uzbuđeni osjećaj ljubavi. No, što se događa kada to splasne? Nekima to predstavlja problem i počinju opet tražiti taj osjećaj uzbuđenja. Van svoje veze…

Internetska stranica Victoria Milan provela je anketu u kojoj je sudjelovalo više od 5000 žena. Oni su pokušali ustanoviti vezu između određenih profesija i varanja.

 

Tajne veze

Ankete su pokazale da dvije od tri nevjerne žene svoje izvanbračne seksualne aktivnosti provode upravo na poslu, ali njih čak 85 posto ne preporučuje takav vid zabave gdje se miješaju profesija i zadovoljstvo.

Ipak, ono što privlači preljubnice na radnom mjestu jest manjak potrebe za trudom. Radno mjesto je lokacija za najlakša upoznavanja, s najviše zajednički provedenog vremena i, začudo, mjesto gdje se prevara najlakše skriva.

Onih 85 posto koje ne preporučuju takve avanture poziva se na vrlo jasan problem - s ljubavnikom se mora susretati svaki dan, bez obzira na to da li je preljub prošao dobro ili loše.

Njih 21 posto smatra da glasine mogu uzrokovati probleme u tajnim vezama pa čak i to da partner sve sazna, dok je samo 10 posto izrazilo zabrinutost da bi prevara mogla utjecati na samu karijeru.

 

Žene ovih zanimanja najviše varaju:

  1. Bankarice
  2. Stjuardese
  3. Doktorice
  4. Direktorice, menadžerice
  5. Profesionalne sportašice, instruktorice
  6. Manekenke, glumice
  7. Odvjetnice
  8. Glazbenice
  9. Novinarke
  10. PR-ovke

 

Svidio vam se ovaj članak? Prijavite se na Živim.hr newsletter i ne propustite slične priče!

Please don't insert text in the box below!

Možda će vas zanimati i ovo