Jeste li je već isprobali?
 Press
DUPLO LJEPŠA, A JEDNAKO NESTAŠNA

Svi joj se uporno vraćaju, a kako i ne bi kad su uz nju orgazmi baš onakvi o kakvima sanjamo

Jedan od najpoznatijih masažera redizajniran je kako bi se poboljšala stimulacija klitorisa i redefinirao osjet G-točke, čime je postao savršena kombinacija snage i preciznosti.

Masturbiranje, osim užitka donosi i brojne zdravstvene beneficije. Ono jača mišiće donjeg dijela zdjelice, opušta, može ublažiti bolove, poboljšava seksualni život i libido te razotkriva naše najdublje seksualne maštarije. I što je najbolje, sve je po našem.

Za još bolji osjećaj pobrinut će se najekskluzivniji rabbit vibrator na svijetu. Njegove već izvrsne performanse su poboljšane, a luksuzni dizajn praćen prepoznatljivim linijama nije se mijenjao te Soraya 2 i dalje privlači pozornost svojim prepoznatljivim oblikom, glatkim silikonom, i snažnim vibracijama, ali s nekoliko promjena.

Press
Soraya 2 je idealna za sve koji imaju poteškoće s postizanjem orgazma stimulacijom G-točke.


12 tipova vibracija za snažnije orgazme

Vrh Soraye sada je širi i deblji kako bi se omogućila maksimalna senzacija prilikom stimuliranja G-točke i kako biste iskusili snažne orgazme po kojima je ona poznata.

U kombinaciji s unaprijeđenim sučeljem s 12 tipova vibracija, ova mala modifikacija omogućava bolje, snažnije i intenzivnije orgazme. Svaka zaljubljenica u Sorayu, ima svoju omiljenu postavku kojoj se uvijek vraća, ali garantiramo vam da ćete s ovom novom teško ostati odane svom starom favoritu.


ČITAJTE I: Svijete, sorry... Dirala sam se svaki dan, uživala i štošta naučila...


Nove senzacije

Ergonomski dizajniran vanjski stimulator sada je potpuno fleksibilan i prilagođen svim tipovima tijela tako da glatka silikonska površina nježno vibrira uz klitoris, što Sorayu 2 čini savršenom za sve koji imaju poteškoće s postizanjem orgazma stimulacijom G-točke. Unutarnje vibracije u kombinaciji s nježnom stimulacijom klitorisa zasigurno će otvoriti put novim i nevjerojatnim senzacijama.

Soraya 2 dolazi u 3 boje po kojima je LELO poznat - tamno ružičastoj i klasičnoj crnoj, a dolazi i potpuno nova razigrana nijansa - Aqua.

Preporučene maloprodajne cijene: $219

Linker
14. travanj 2024 09:54