Neki to vole vruće

Sve što trebate znati o telefonskom seksu

Telefonski seks je jako seksi, a osim što pruža neviđeni užitak izvrstan je alat za zbližavanje. Niste probali?! Sad je vrijeme za promjenu.

 

Zamislite ovaj scenarij. Na poslovnom ste punu, nakon dugog dana dođete u hotelsku sobu, otuširali ste se, natočili čašu vina i jedino što vam u tom trenutku nedostaje je vaš partner. Da je barem sada tu, pomislite…Što bi mu sad radila, kad bi samo znao… Pa neka zna!

Telefonski seks je jako seksi, a osim što pruža neviđeni užitak izvrstan je alat za zbližavanje. Niste probali?! Sad je vrijeme za promjenu.

 

Zagrijavanje

Za početak se pobrinite da imate slušalice. Ruke su vam ovdje prijeko potrebne :) Stvorite ambijent, pustite laganu glazbu, obucite izazovno rublje, odmah ćete se osjećati bolje.

Krenite polako. Zagrijavajte se, šapćite njegovo ime, a potom krenite na intimnije rečenice. Postavljajte pitanja. Nemojte dopustiti tišinu i neka vaš partner čuje vaše disanje, stenjanje, šaputanje….

 

Pitajte kako voli da ga ljubite, gdje želi da ga dirate, kakav mu je to osjećaj… Opišite mu što imate na sebi, govorite mu gdje biste voljeli da vas dodiruje.

 

Što god da kažete, recite to sa samopouzdanjem.

Ako ne znate kako biste počeli, pročitajte mu nešto seksi i na kraju recite: 'Mislila sam na tebe, dok sam ovo čitala.'

Foto: Istock

Probudite kreativca u sebi

Prije nego što se uopće upustite u ovo, izmijenite nekoliko poruka i pošaljite si međusobno seksi fotografije. Ne mora nužno biti gola fotografija, može i u rublju, nakon tuša u ručniku… Budite kreativni.

Nemojte se sramiti bogatih opisa. Igrajte se riječima i opisnim pridjevima jer što više opisujete svoje misli, reakcija će biti snažnija.

Prije nego krenete s ovakvim igricama, provjerite jeste li na istoj valnoj duljini s partnerom. Razgovarajte o tome što volite, što vam se u seksu sviđa. Najvažnije je da se osjećate ugodno u svojoj koži te da se i druga osoba tako osjeća. Nemojte osuđivati nečije fantazije, ali budite sigurni da i vas druga strana neće osuđivati jer će tako sve ispasti kako treba.

 

I za ovakav seks ne mora netko od vas dvoje biti na putu. Ako želite začiniti seksualni život možete biti i kod kuće. Samo u drugim prostorijama. Probajte, nećete požaliti.

 

Svidio vam se ovaj članak? Prijavite se na Živim.hr newsletter i ne propustite slične priče!

Please don't insert text in the box below!

Možda će vas zanimati i ovo