Nemojte se bojati pričati tijekom seksi igrica...
 Getty Images
bez tabua

Sve što trebate znati ako ćete prvi put biti intimni s drugom ženom

Jedna od najtežih situacija kod seksa između dviju žena može biti oralni seks, ali u stvarnosti je mnogo lakši nego što se čini.

Većini je (barem jednom) kroz glavu prošla misao kako izgleda seks između dvije žene. I možda biste htjeli malo eksperimentirati, ali niste sigurni što točno raditi u krevetu sa ženom. Zato smo i odlučili sastaviti mali vodič kroz seks između dvije žene.

Ako vam se iznenada pojavila ta želja, ne morate se odmah etiketirati. Prepustite se i uživajte. Malo eksperimentiranja nikome nije naškodilo. Zapamtite da vaše seksualne želje ne određuju ono tko ste i što ste, niti je ičija briga što radite u spavaćoj sobi.


Krenula je akcija

Svjetlo se gasi, ljubite se i polako svlačite. Normalno je da u tom trenutku osjetite strah i možda nelagodu. Ako vam nešto ne odgovora, prestanite s akcijom ili usporite. Pričajte o tome, recite da vam je ovo prvi put.


Koristite prste

Kao i kod heteroseksualnog seksa, zapamtite da su svi ljudi različiti. Netko voli brze pokrete na klitorisu, netko voli polagano trljanje usana. Provjerite s partnericom točno kako voli masturbirati. Pratite kako ona reagira na vaš dodir, promijenite pritisak i tehniku pokreta. Nemojte biti grubi, vagina je osjetljiv organ. Oprezno s noktima!

Započnite s jednim prstom - dovoljno za podmazivanje.. Pokušajte učiniti svoje pokrete ritmičkim, a zatim provjerite je li vaša partnerica spremna za još jedan prst.

Slobodno postavljajte pitanja.

Happy lesbian couple in bed
Getty Images

Dodajte jezik

Jedna od najtežih situacija kod seksa između dviju žena može biti oralni seks, ali u stvarnosti je mnogo lakši nego što se čini. Koristeći jezik i usne, nježno dodirnite klitoris. Kada krenete s lizanjem klitorisa, možete laganim pokretima oblikovati slova abecede, ili jednostavno radite kružne pokrete, ali uzmite u obzir da je centar svega upravo klitoris.

Radite to polako, i kako ubrzavate, osluškujte njene reakcije. Slobodno usišite klitoris, ali ga nemojte grickati. Osim ako vas ona to zatraži. Stimulacija klitorisa koja dovodi do orgazma treba biti ritmična i u nekoj mjeri ujednačena kako bi uopće došlo do vrhunca.

Obratite pažnju na to kako vaša partnerica reagira i pitajte što joj se više sviđa.


Može malo dublje

Ako obje odjednom želite duboku penetraciju, možete koristiti umjetni penis koji se pojasom pričvrsti za tijelo ili se poigrati s vibratorom. Kada ih koristite, ne zaboravite na lubrikant.

Odredite koji će vam kut bolje odgovarati, koliko duboko želite ići i uživajte u onome što se događa.

Nemojte se bojati pričati tijekom seksi igrica - ne samo da nećete uništiti atmosferu, već ćete je učiniti još vrućom.

Linker
25. travanj 2024 14:52