Ponekad treba jasno i glasno reći što i kako to želite!
 Getty Images/iStockphoto
nije gotovo, dok ja ne kažem da je gotovo

Što kad je on 'gotov' za minutu? Postoje fraze koje mu možete reći ako niste postigli orgazam

Činjenica je da ženama treba više vremena, ali to ne znači da ako je samo jedan od vas dvoje dobio željeno da seks treba odmah završiti.

Mnoge žene se susreću s partnerima koji odluče da je seks gotov čim on doživi orgazam. Ma nemoj!?

Istraživanje na YouGovu pokazalo je da muškarci dvostruko češće od žena dožive vrhunac u svakom seksualnom odnosu. Činjenica je da je ženama potrebno više vremena, ali to ne znači da ako je samo jedan od vas dvoje dobio željeno da seks treba odmah završiti. Vaše zadovoljstvo je jednako važno koliko i zadovoljstvo vašeg partnera. Ako ne znate kako reći partneru da je prerano stao, evo fraza koje će vam pomoći


Možemo li…

Ako točno znate što želite, budite konkretni. Predložite partneru pozu ili oralni seks koji će vam pomoći da brže dođete do orgazma. Bolje je naučiti kako vaše tijelo funkcionira, a masturbacija će vam pomoći da pojednostavite put do vlastitog zadovoljstva - to je i samospoznaja, meditacija i način opuštanja kada drugi oblici seksa nisu dostupni.


Još te želim

Ovo je odličan i pozitivan način traženja više pažnje. Malo je vjerojatno da će partner osjećati krivicu što je prebrzo završio. Ovo će mu itekako podići ego.


Sada je moj red

Možda ovo zvuči grubo, ali ako izgovorite ovu rečenicu razigrano, stvari će se same posložiti. Budite otvoreni, dodajte malo drskosti, ali nemojte biti nepristojni.


Još nisam završila

Mnogi ljudi cijene iskrenu komunikaciju, tako da ako ste navikli u vezi otvoreno razgovarati, ne biste se trebali zamarati formulacijama. Partner će biti zadovoljan što ste iskreni prema njemu i što ne treba pogađati kako se osjećate.


Dodirni me ovdje

Bilo bi lijepo poduprijeti ovu frazu radnjom: uzmite njegovu ruku, usmjerite je prema dijelu tijela koji želite i počnite se kretati kako želite. On je već postigao orgazam, tako da sad sav svoj trud može usmjeriti prema vama. Pokažite mu i recite mu što da radi... Veća je vjerojatnost da ćete uživati ​​u procesu i doživjeti orgazam.


ČITAJTE I:

Linker
19. travanj 2024 06:15