Ovo je period u kojem samci počinju osjećati veliku potrebu za ozbiljnijom vezom.
 Getty Images
Vrući blagdani

Što je to 'cuffing' i zašto žene diljem svijeta ovih dana neće skidati osmijeh s lica

Upoznajte Sonu, Huga, Brunu, Gigi i Sorayu, svoje nove partnere s kojima ćete ostati doma ove praznike. 

Polako samo zakoračili u cuffing sezonu, odnosno u razdoblje tijekom jeseni i zime, u kojem samci razmišljaju kako bi se mogli upustiti i ući u ozbiljnu vezu radije nego se baviti povremenim aferama - tako je to definirao Collinsov engleski rječnik 2017.

Nije apsolutno nikakva sramota biti sam za blagdane, ali pokušajte to objasniti tetki Mari kao i ostatku znatiželjne rodbine. Dakle, početak cuffing sezone je tu.


Hugo neće doći na večeru

LELO uvijek razmišlja o novim inovativnim načinima kako se uvući u spavaću sobu, a ova prilika je bila previše dobra za propustiti. Uz imena proizvoda kao što su Hugo i Soraya, prirodna je stvar ubaciti ih na vašu listu popusta na crni petak i napraviti Tinder spoj sa zadovoljavajućim proizvodom, što je i normalno. Pretpostavka je jednostavna. Samo zamislite da se opet pojavite na obiteljsku večeru bez partnera. Još jednu godinu želite slušati tetku Maru, optičarku, koja ima unuka koji bi bio baš savršen za vas! Ugh.

Zamislite da u toj situaciji koristite ime svog najdražeg užitka kao ime vašeg partnera. Malo izvrnuta istina, ali nije potpuna laž, zar ne? Tako je. Riješili smo problem. Genijalno. Tako da, kada tetka Mara pita za vašu bolju polovicu, samo recite kako ih je Hugo sve pozdravio, ali nažalost neće stići.

Young and sexy woman wearing black lingerie is lying on the bed
Getty Images/iStockphoto
Slobodno se zaigrajte...


Kako se uključiti u zabavu?

Jednostavno je, samo odete na lelo.com/black-Friday i pronađite svoj savršeni spoj. Sona, Hugo, Bruno, Gigi i Soraya imaju različite osobnosti, sklonosti i interese pa obavezno nađite savršeni spoj prije nego što se obvežete.


Zadovoljit će sve vaše želje

Ako životopisne ličnosti Sone, Huga, Gigi i Soraye nisu dovoljne LELO ima još pregršt proizvoda koji će zadovoljiti sve vaše želje. Razmislite o glatkom silikonu, 10 godina garancije, divnim vibracijama i soničnim pulsiranjima, gledajte na to kao ulaganje u vaše zadovoljstvo radije nego u seksualne igračke. Zato što se Sona, Hugo, Bruno, Gigi i Soraya definitivno ne identificiraju kao klasične igračke za odrasle.

Oh, da ne zaboravimo, LELO nudi i do 50% popusta na odabrane proizvode. Kreni, pronađi svoj savršeni spoj!

Linker
17. travanj 2024 00:03