Ma sve su popularne!
baci oko

Šest najčešćih tipova vagina: druga je omiljena, a 'ekspertice' se mnogi muškarci boje

Slično kao i otisak prsta, ne postoje dvije posve identične vagine.

Novinari jednog američkog portala proveli su anketu među muškarcima u želji da saznaju koje sve vrste vagine, po njihovom mišljenju, postoje i koje su im najomiljenije.

U njihovim raspravama najčešće su se spominjali ovi tipovi vagina:


KOŠČATA

'Koščate' vagine, komentiraju muškarci, karakteristične su za izrazito mršave žene. Ono što ih posebno uzbuđuje kod njih je to što su obično i dosta uže , barem oni tako tvrde. Ipak, kažu, postoji i loša strana. Problem je što može biti nezgodno kada se osjetljiv dio muškog tijela trlja o koščate dijelove ženskog tijela.


MESNATA

'Debele usne' kako ih zovu muškarci, su posebno poželjne i popularne. Nježne su i mekane te, kažu muškarci, mame na oralni seks. Ovakve donje usne i jako uzbuđuju.


OBRIJANA VAGINA

Briga o izgledu i higijeni intimne zone ih definitivno uzbuđuje. Ponekad im zasmetaju urasle dlačice, ali to definitivno neće pokvariti užitak.


ČITAJTE I:


EKSPERTICA

Ovo je, kažu, ime za malo širu vaginu. Već je rasprostranjen potpuno pogrešan mit da količina seksa utječe na širinu vagine. Zato i ime 'ekspert', kao znak 'iskustva'.


Tu nastupa strah muškaraca da njihov penis neće biti dovoljno velik kako bi zadovoljili partnericu. To im često poljulja ego, pa bi bilo dobro da im partnerica uputi kompliment kako bi se ohrabrili.


RETRO VAGINA

Brijanje ili depiliranje neke žene jednostavno ne vole. Većina muškaraca uopće nema problema s ovim, iako žene većinom tako misle. Muškarci koji su protiv ovakvog stila održavanja, kažu da je ponekad teško u ‘džungli pronaći otok zadovoljstva’.


RAZIGRANA

Oblik vagine je takav da klitoris malo izviruje. Ovaj tip je također omiljen među muškarcima, jer im se čini da žene lakše postižu orgazam. Sve u svemu, istina je da 'savršena' vagina ne postoji. I treba ih voljeti baš takve kakve jesu!


IZVOR: yourtango.com

Linker
05. ožujak 2024 19:45