Koja vaša strana "izbija na površinu" pod prigušenim svjetlima zatvorene spavaće sobe?
 Getty Images/iStockphoto
pitanje svih pitanja

SEKSI TEST KOJI ŽELITE RIJEŠITI Jeste li dobri u krevetu?

Možemo misliti da nekoga poznajemo, no ono što neka osoba s partnerom ili partnericom radi u svoja četiri zida, sigurno bi nas iznenadilo. Naši najimntimniji trenuci s razlogom su intimni, a naša osobnost tad je možda potpuno drugačija. Kakva je vaša?

Koliko ste puta sjedili na prijateljskoj kavi na kojoj su vas prijateljice optužile da ste "čistunka", jer ne volite dijeliti detalje iz svoje spavaće sobe. Ili baš suprotno, možda su zbog previše detalja upravo neke "čistunke" pomislile nešto loše o vama.

Činjenica je da je razgovor o seksu i dalje tabu, iako to nema razloga biti. Opet, mnoge stvari i dalje smatramo puno "problematičnijima" nego što to jesu, ili je uopće ikoga za njih briga.

Uvijek imamo puno goru sliku sebe, nego što je to istina, a ono što je nama već "kritično", drugi jedva i primijete na nama. Nije to lijepo reći, ali ženski je spol općenito puno iskompleksiraniji oko slike sebe (i svog tijela) u svijetu, pa se to može loše odraziti na seksualni život. S druge strane, seks iz nas može "izvući" i neke potpuno drugačije karakteristike i naravi, koje ga mogu dodatno začiniti.

Na prvu ćete znati procijeniti "pucate" li od samopouzdanja, ili čekate trenutak da se zavučete u svoj kut, no to ne mora biti istina i kad je seks u pitanju.

Koja vaša strana uvijek vodi glavnu riječ u spavaćoj sobi? Riješite test i saznajte:

Linker
16. travanj 2024 09:15