Vruće

Seks trikovi žena iz cijelog svijeta, evo kako to one rade...

Grkinje se ne srame svojih seksualnih fantazija, Indonežanke se vole seksati na podu, a vatrene Talijanke šalju proste poruke...

Znate ono kada otputujte u drugu zemlju, pa se ponekad iščuđavate njihovim neobičnim običajima. Primjerice, pljuvanjem u Kini, zalijevanjem škotske mladenke mlijekom nekoliko dana prije vjenčanja ili neodlaganjem čaše na stol nakon zdravice, ako u njoj još ima pića u Rusiji. Pa, tako je i sa seksom. Običaji su različiti diljem svijeta, te od žena iz daleka možemo naučiti nešto novo i primijeniti to u svojoj seksualnoj rutini. Nikad dosta seksi savjeta, zar ne?

 

Trikovi iz cijelog svijeta

Grčka: Grkinje savjetuju da se ne sramimo svojih seksualnih fantazija te da ih slobodno podijelimo s partnerom. Ne samo da vas neće ismijati već ćete vratiti vatru kako u vašu spavaću sobu, tako i u vašu vezu ili brak.

Čile: Prije seksa, pazite što jedete, savjetuju. U ovoj 'zemlji pjesnika' žene prije vođenja ljubavi ne jedu brokulu jer ona, kažu, napuhuje.

- Morate biti seksi prvenstveno sebi kada ulazite u krevet. Afrodizijaci su zato itekako poželjni, a brokula zabranjena - slažu se Čileanke.

Francuska: Romantične Francuskinje imaju samo jedan savjet, a to je da vodite ljubav samo s muškarcem kojeg volite. Smatraju da seks na jednu noć ne može pružiti onaj užitak koji može dati muškarac za kojim 'gubite glavu'.

Indonezija: Što kada krevet dosadi? Pod - smatraju žene iz Indonezije. Iako ga mnogi zbog bolova u leđima izbjegavaju, one nas uvjeravaju da je seks intezivniji i strastveniji.

Italija: Vatrene Talijanke vole slati seksi/proste poruke prije spoja ili dolaska kući. Također ističu da je recept do ženskog orgazma buđenje osjetila. Glazba, mirisne svijeće, dodiri, poljupci, dah i miris - sve to utječe na bolji doživljaj seksa.

Meksiko: Kako istovremeno uživati i gubiti kalorije - pa seks, kažu Meksikanke. One koriste seks kao tjelovježbu. I to tri do četiri puta tjedno.

Velika Britanija: Britanke savjetuju da se ne opterećujemo time jesmo li savršeno depilirane, vidi li nam se celulit ili strije.

- Tek kad sve to zaboravite ćete moći istinski uživati - kažu.

Južnoafrička Republika: Seks spisateljica Caroline Hurry, objašnjava da žene vole kombinaciju nježnosti i grubosti. Sve što trebate je kombinirazi nježne poljupce sa strastvenim dodirima.

Njemačka: Njihov seksi trik je da primite partnerov penis u šaku te ga lagano uvijajte, dok idete gore-dolje. Osjećaj će biti intenzivniji. 

Australija: Prilikom oralnog seksa držite se ovog zlatnog pravila, a to je da koristite ruke i usta u isto vrijeme. Užitak je zagarantiran, a muškarac vas neće ispuštati iz ruku, govore žene.

 

Svidio vam se ovaj članak? Prijavite se na Živim.hr newsletter i ne propustite slične priče!

Please don't insert text in the box below!

Možda će vas zanimati i ovo