Na kraju, ipak se sve svodi na to što vama najviše odgovara.
 Foto: iStock
Veličina (ni)je važna

'Džepna raketa' razočara samo na prvu, no koji penis će svaku ženu izludjeti

Svi znamo kako je veličina penisa i da li to utječe na seksualno zadovoljstvo žena, uvijek vrlo komentirana tema. A znamo i kako se nikad oko toga nećemo složiti... No, stručnjaci nude neke odgovore.

Kada je veličina penisa u pitanju, neki ljudi tvrde kako je veliki i najbolji. Drugi se, pak, kunu u "male tehničare" koji miješaju kako veliki mogu samo sanjati. Iako je to zapravo, složit ćete se, stvar osobne prirode i afiniteta, stručnjaci nude neke odgovore. Ovom temom stoga se pozabavila Laurel House, koja se naziva stručnjakinjom za veze i seksualnost.

"Napravit ću malu usporedbu na temelju četiri uobičajene veličine i oblika penisa, ističući dobre i loše strane svakog od njih." kaže House.

Naravno, napominje, postoje i druge vrste penisa koji nisu spomenuti. Pored toga, ne zaboravite i kako, bez obzira na njegovu muškost, seksualni užitak u mnogočemu ovisi i o veličini i obliku ženske vagine.

Pa krenimo... Što ove četiri 'vrste penisa' mogu učiniti za vaš seksualni život!?

'BURRITO' PENIS

Ovo je tip penisa koji će zasigurno na prvu preplašiti svaku ženu. Ogroman je iz kojeg god ga ugla gledali, a još je gore kad ponosni vlasnik barata njime kao da je u pitanju alatka prosječne veličine, a ne stvar koja može nanijeti ozbiljne povrede.

Foto: iStock
Ovakav penis bogat je u svakom pogledu. Ne mora biti, ali obično je i dug i "debeo".

Plus: Pa, samo veličina. Ispunjava vas u potpunosti stvarajući veliki pritisak i stimulaciju u svim područjima.

Minus: Osoba s ovakvim penisom može biti jaaako ponosna na "momka u gaćama", pa može biti grub ljubavnik. Naprosto zaboravlja kako ženskoj vagini ipak treba malo vremena da se prilagodi i postane elastična za takvu palicu.

'BANANA' PENIS

Baš kao banana, penis ovog tipa je zakrivljen u jednu stranu, najčešće prema torzu.

Foto: iStock
S bananom, čini se, nitko ne može pogriješiti...

Plus: Zbog zakrivljenosti penisa, ovaj majstor može trljati gornji zid vagine bolje od drugih, pa dama dobiva "gratis" stimulaciju G-točke, što dovodi do seksa koji je bolji nego što je itko očekivao.

Minus: "Vlasnik" penisa ovakvog oblika može biti stidljiv i nesiguran zbog izgleda svog alata, naravno, sve dok ne osvijesti kako za to uopće nema razloga, jer nudi više nego što mogu drugi.

PENIS 'KUKA' (ma ne kuka on, nego tako izgleda)

Kuka penis izgleda suprotno od banana penisa, dakle, penis se krivi na dolje.

Foto: iStock
Ako se malo potrudite, nitko od vas neće kukati...

Plus: "Doggy" stil je poza koju ćete voljeti prakticirati s muškarcem ovakvog penisa. Njegova "kuka" u ovoj pozi lijepo stimulira G-točku. No, ni onu gdje dama sjedi na njemu okrenuta leđima ne treba izbjegavati.

Minus: U misionarskoj pozi, nažalost, seks vam neće biti ugodan. Jednostavno vas neće zadovoljiti kako treba. I to, bez obzira na tehniku, brzinu...

DŽEPNA RAKETA - SITAN, ALI DINAMITAN

Možda je njegova alatka mala, ali nikako je nemojte podcjenjivati. Vjerujte, samo ćete se na početku možda malo osjećati razočarano.

Foto: iStock
Ako se ne obeshrabrite, ovaj bi vas mogao lansirati u orbite za koje još niste čuli.

Plus: Dečki s manjim penisom vrlo dobro znaju da imaju veliku konkurenciju, pa se obično potrude zadovoljiti partnericu i nekoliko puta više nego ostali. Najčešće prakticiraju misionarsku pozu (jer im u svim drugim penis redovito ispada), zbog čega je seks puno intimniji i nježniji. Ne treba zaboraviti i kako je oralni seks, kad vam je u rukama džepna raketa, puno ugodniji. "Doggy" poza je također dobra za njega pod uvjetom da zna gdje cilja.

Minus: Dogodit će se, čak i u misionarskom položaju, da mu penis tijekom seksa ispadne i po nekoliko puta. Njemu je zbog toga neugodno, nemojte da bude i vama - primite ga i vratite gdje mu je mjesto bez suvišnih riječi.

Na kraju, ipak je na vama da presudite koji vam najbolje odgovara.

Linker
05. ožujak 2024 20:54