Ovaj trik će vam promijeniti seksualni život
 Getty Images/iStockphoto
SEKS TRIK ZA PAMĆENJE

Ovu igračku svi imamo doma, ali ne znamo da može dovesti do dublje penetracije i omamljujućih orgazama

Možda je pronađen odgovor na sve vaše frustracije iz spavaće sobe. I to odgovor koji će vas odvesti do najboljih orgazama ikada. I to ama baš svaki put!

U čemu je tajna? Ako je suditi po stručnjacima, uvođenje jastuka u seks može dovesti do dublje penetracije i omamljujućih orgazama.

Nadia Bokody, 36-godišnja samouka novinarka koja se bavi temama o seksu nedavno je na YouTube objavila video u koje je otkrila ovaj genijalni trik. U videu koji je nazvala "Ovaj seks trik će vam promijeniti život" otkrila je ljudima kako mogu podignuti doživljaj orgazma na višu razinu, što će im kod svakog vođenja ljubavi jamčiti neponovljivi orgazam.


Što tvrđe to bolje

- Otkrila sam nešto što se čini predobro da bi bilo istinito, ali provjereno je i funkcionira, a radi se o jastucima kao pomagalima za bolji seks. Kad koristite običan jastuk, zapravo podižete stražnjicu za dublju penetraciju kakva će omogućiti partneru da dođe do G točke. Ja ih koristim godinama, ali kad sam zamijenila običan jastuk za seks jastuk, primijetila sam ogromnu razliku jer seks jastuk pomiče zdjelicu i stražnjicu pod drugačijim kutem. Da pojasnim: kad je partner na vama, svaki put će pogoditi G točku, a to znači...pa, recimo da ja više uopće ne koristim običan jastuk - pojasnila je Nadia u videu.

Nadia je priznala da inače nikada ne bi kupila nešto takvo, gotovo kao da kupuje opremu za fitness, kao uostalom ni većina žena, ali tvrdi da se njezin spolni život drastično promijenio nakon što je odlučila uložiti u jastuk za seks.

Upotreba takvog jastuka omogućuje položaje pod različitim uglovima, onakvim kakve inače ne biste mogli postići u uobičajenim te ujedno i najčešćim pozama za seks.

Ona tvrdi da su uglovi itekako važni ako želite seks koji će vas raspametiti, te da će jastuk za seks jako obogatiti vašu omiljenu pozu za seks, primjerice misionarski položaj u kojem parter sigurno ne uspijeva često pogoditi G točku.

- Kad se vaše tijelo nađe pod odgovarajući kutem i kad G točka i klitoris budu istodobno stimulirani, doživjet ćete orgazam za pamćenje. To će vam pomoći da oživite svoj spolni život ako je postao malo dosadan, a kad jednom doživite takav orgazam, bit ćete gladni za još i još.... - rekla je Nadia i dodala da vrijedi razmisliti o tome da poboljšate svoj seks pomoću jastuka, naročito zato što ga možete koristiti u svim mogućim pozama.

No, unatoč njezinom otkriću koje joj je toliko promijenilo spolni život nabolje, ne morate potrošiti bogatstvo na pravi jastuk za seks. I vi možete, baš poput nje, isprobati prvo običan jastuk, ali pritom imajte na umu da je bolje da bude tvrđi. Što tvrđi jastuk, to će vas bolje poduprijeti i bolje podići vaše tijelo, a onda će i orgazam biti dojmljiviji.

Linker
20. travanj 2024 15:47