I ne puštajte ga

Ovo su znakovi da ste s muškarcem koji vas nikad neće prestati voljeti

Muškarci za sebe vole reći da nisu komplicirani, te vam naoko nevidljivim stvarima daju do znanja da vas vole više od ičega.

 

Iako vi u svom srcu znate da je on muškarac vašeg života i gotovo ste sigurni da biste za njega sve učinili, ponekad imate osjećaj da on ne dijeli vaše mišljenje. Muškarci za sebe vole reći da nisu komplicirani, te vam naoko nevidljivim stvarima daju do znanja da vas vole više od ičega. Kada muškarac nađe osobu za koju zna da s njom želi provesti život, trudit će se da ta osoba uvijek bude pored njega.

 

Ako vi uz sebe imate muškarca koji radi ovo, ne puštajte ga!

 

1. Potpuno je posvećen vama i vašoj vezi

Biti uz nekog kada je sve savršeno i idilično i nije tako teško. Kada dođu problemi, bilo bolest ili gubitak posla, muškarac koji iskreno voli bit će čvrsto uz vas i na sve moguće načine će vam pokušati olakšati. Pravi muškarac neće bježati nakon svađe, niti se istresati na vas kada mu je loš dan.

 

2. Ne izbjegava probleme

Pravi muškarac neće držati osjećaje za sebe i ako ga u vezi nešto muči, spomenut će vam to. Bez osuđivanja i s poštovanjem. On neće gurati probleme 'pod tepih' i očekivati da će se oni magično sami od sebe riješiti. Svjestan je da su i problemi sastavni dio svake veze/braka, no da oni ne definiraju vaš odnos, već odnos definira da ih zajedno uspijevate riješiti. Šutnja i izbjegavanje razgovora o stvarima koje vas oboje muče, samo kako bi izbjegli ponekad naporne razgovore neće vas nigdje dovesti. Svi ti potisnuti problemi će kad tad izaći na svjetlo dana. I neće bti dobro...

 

3. Obraća pozornost na sitnice

Život čine male stvari, čuli smo nebrojno puta, a koliko tih sitnica čini vaš muškarac kako bi vas usrećio? Ako je nekoć živio sam, onda mu vjerojatno nije smetalo nakupljeno posuđe u kuhinji, i uglavnom prazan hladnjak. No, on zna da vi držite do tih stvari, te vam puno puta uskoči i pomogne i to ne zato što ste mu vi to rekli, već zato što to želi. Muškarac koji vas nikad neće pustiti je onaj koji, na primjer, neće sam pogledati novu epizodu serije koju oboje obožavate, već će čekati da vi dođete kući ili s poslovnog puta. Pravi muškarac će vam s vremena na vrijeme poslati romantičnu poruku, čisto da znate da misli na vas.

 

4. Pametan je i mudar

Prava mjera muške inteligencije, nije samo u tome koliko je pametan, već što radi sa svojom mudrošću. Na stvari gleda s objektivnošću i uvijek vam je u stanju dati dobar savjet. Bez problema se može staviti u vašu kožu i točno zna kroz što prolazite. Posveti vam vrijeme, saslušava vas i ne razbacuje se klišeiziranim frazama i savjetima.

 

5. Želi da se osjećate dobro u svojoj koži

Pravi muškarac misli da ste predivni, čak i kad imate loš dan. Ne samo da vam to govori, već vam i samim pogledom daje do znanja da ga još očaravate. On će osjetiti kad se ne osjećate dobro i pokušavat će vas oraspoložiti, te će naći način da se osjećate predivno, iznutra i izvana. Pravi muškarac će htjeli da vidite samu sbe, onako kako vas oni vidi - divnu kakva i jeste.

 

Foto: iStock

 

6. Vaši problemi su i njegovi problemi

Ako vas nešto muči, to isto će mučit i njega. Skupa ćete naći rješenje za to, a ono što će ga najviše zabrinjavati je ponekad nemogućnost da vam pomogne. Nije tip muškarca koji će reći: "Sama si to 'zakuhala', nađi sama i rješenje".

 

7. Nije zlopamtilo

Ako ste rekli nešto s čime ste ga uvrijedili, neće vam to kasnije stalno prigovarati. Nije zlopamtilo i neće određene stvari koristiti protiv nas. Svi mi imamo trenutke 'ludila' kada izgovorimo ono što ne mislimo, no bitno je ne zamjerati. I probati se ponekad iskontrolirati.

 

Svidio vam se ovaj članak? Prijavite se na Živim.hr newsletter i ne propustite slične priče!

Please don't insert text in the box below!

Možda će vas zanimati i ovo