Ne možete je vidjeti, ali je zato itekako možete osjetiti.
 Getty Images/iStockphoto
TO JE TO

NE TREBA VAM GPS Ovo su najbolje poze za stimulaciju famozne G-točke

Miistična točka je tkivo koje nabubri kad je žena uzbuđena, a nalazi se oko pet centimetara od ulaza u vaginu.

G-točka je nakupina tkiva u obliku graška koja se nalazi na stijenci vagine, između ulaza u rodnicu i vrata maternice.

- Kada se prstom uđe u vaginu, može se osjetiti nešto kao zakrpa, drugačije teksture od ostalog tkiva, malo grublje. Neke žene kažu ‘poput spužve’. Postoji mnogo živčanih završetaka u vulvi - govori dr. Laura Deitsch, seksologinja i klinička savjetnica kompanije Vibrant. Dakle, mistična točka je tkivo koje nabubri kad je žena uzbuđena. Nalazi se oko pet centimetara od ulaza u vaginu.

- Kada se G točka stimulira, to može stvoriti osjećaj koji vodi do vrhunca, a malo je sličan onome kada morate urinirati. To je izrazito drugačiji orgazam nego kod stimulacije klitorisa, jer je osjećaj dublji - dodala je.

Kako biste stimulirati G-točku, trebate pritiskati gornji zid vagine i biti poprilično uzbuđeni (ništa bez dobre predigre). Krv se nakuplja u G- točki kao u klitorisu kad ste seksualno uzbuđeni. Zato, svaki seksualni položaj koji pojačava pritisak na ovo područje povećava mogućnost orgazma uz pomoć G-točke, a ako još tome dodate i položaj koji istovremeno stimulira i klitoris - onda je ekstatični orgazam zagarantiran. Ove poze položaja značajno pojačavaju vjerojatnost da ćete doživjeti orgazam.


Žena gore

U ovoj pozi žena je na muškarcu dok on leži na leđima. Odlična je za žene jer im omogućuje da kontroliraju tempo. U toj pozi ona se može osloniti prema natrag i odmoriti ruke na njegovim koljenima, a tako će pojačati stimulaciju G točke i njemu omogućiti uživanje u prizoru. Ova poza stimulira i G-točku i klitoris, što je dvostruka šansa za vrhunac.


Obrnuta kaubojka

I u ovoj pozi je žena gore, no muškarcu je okrenuta leđima. Mnoge žene to smatraju dobrom pozicijom za postizanje orgazma stimuliranjem G- točke. Umjesto da se nagnete prema nazad, nagnite se prema naprijed. To će omogućiti penisu stimulaciju prednjeg vaginalnog zida.


Licem prema dolje

Žena leži na trbuhu, noge su joj spojene, a muškarac raširenim nogama dođe iznad nje i penetrira. Skupljene noge olakšavaju trljanje njegovog penisa o G-točku.


Škare

Legnite na bok jedno prema drugome. Slobodno prebacite i nogu preko njega - kako vam je najugodnije i najlakše. On neka koristi kraće/pliće pokrete kada ulazi u vas kako bi lakše pogodio G-točku, dok ćete se za klitoris sami pobrinuti trljajući se o njega. Važno je dobro se namjestiti, pa je savjet ženama da slobodnom rukom namjeste njegovu nogu tako da je dobro osjete.



IZVOR: health.com

Linker
06. ožujak 2024 11:54