Pamet u glavu, pa penis u usta. Nikako obrnuto.
 Foto: Shutterstock
Oralni seks

Koja je zapravo tajna vrhunskog felacija

Toliko dama je izjavilo da je najveličanstveniji trenutak interakcije s muškarcem kad drže njegov intimni produžetak u usnama i rukama, i imaju utisak kako doslovno gospodare njime dok je on tako slab, a moćan, da se značaj dobrog oralnog seksa više ne smije zanemarivati.

Pušenje je postalo sve: asocijacija na dobar seks, bliskost, ludu avanturu, često i na produbljen flert. Ovome su doprinijele izjave mnogih muškaraca da se "oralac" jednostavno podrazumijeva, nema "neću" ili "ne znam". Kako da ne...

Smatraš da nespretno rukovodiš produžetkom koji život daje, ne dopada ti se okus, ili ti sama u toj pozi, i često se zaneseš sa stiskom ili ugrizom. Ništa tu nije strašno: kao što za sve postoje dobri savjeti, tako i za kvalitetno pušenje postoji par trikova.

No, krenimo redom…

Najbitnije je dobro propirjati luk. Iako reklame i tekstovi o zdravoj prehrani i djevičanskom ulju govore suprotno, bez domaće svinjske masti nema ništa! Luk se pirja na umjerenoj vatri, polako, dok ne poprimi staklastu strukturu. Naravno, miješaš ga pravom drvenom kuhačom, u pravoj tavi (ne pomišljaj na teflon, jer je to izmišljotina za lijenčine, a kažu i da je nezdrav). Poslije pirjanja luka ide spremanje bešamela, a kada to naučiš, sve je lako.

Prijateljstvo danas ima mnogo definicija i oblika, i mahom se svodi na ubijanje vremena, bilo kroz žalopojke ili isprazne razgovore i nadmetanje postignutim. Međutim, pravo prijateljstvo podrazumijeva i da prihvatimo tog nekog, onakvog kakav jeste, budemo tu kada je teško, i kada je lijepo, i učinimo sve da ta osoba kroz prijateljstvo postane još bolja. I obrnuto: i mi sami postanemo bolje osobe. Izgraditi prijateljstvo zna biti dug proces, ali jednom uspostavljeno teško se ruši.

Osnova majčinskog instinkta nije vezana samo za djecu. Banalizirano, to je osjećaj povezanosti i brige za nekog. Ono što ljudi nažalost ne znaju je da majčinski (roditeljski) instinkt primjene na sebe i ostale voljene: da razviju i prenesu tu elementarnu, ljudsku brigu, toplinu i razumijevanje i na druge.

Za slobodu su se mnogi borili, ali je drugima nisu dopuštali. Hegel joj je posvetio čitav svoj život, a ni sam nije shvatio: svako je slobodan onoliko koliko želi, i bilo koji čovjek ili zatvor tu ne mogu ništa. Srodna slobodi je tolerancija: ili prihvatiš, ili odustaneš - svatko se mijenja onoliko koliko želi, ne koliko mu ti sugeriraš.

(Imate upitnike iznad glave? Ništa zato, objašnjenje tek slijedi.)

Foto: Shutterstock
Oralni seks pruža brojne užitke za oba partnera, ali na vama je da probudite želju kako biste ih otkriti.

U prijevodu:

Kad već znaš držati penis, isto tako možeš i kuhaču! Niko ti ne garantira da će uvijek biti novca za klopu po restoranima ili kućnu pomoćnicu, kao ni da će majke živjeti vječno. Bez seksističkih prizvuka, kuhanje se oduvijek vodi kao ženska rabota. Ne oduzimaj sebi tu žensku crticu samo zbog toga što nećeš da ti kosa ponekad miriši na zapršku ili prijani luk.

Bez prijateljstva u osnovi, nema kvalitetnog odnosa. Bilo da želiš da te dovede do snošaja ili oltara, u njegovoj percepciji budi kvalitetan čovjek i prijatelj.

Nadalje, nije poanta da mu daš do znanja kako si spremna za potomstvo i reprodukciju, već da znaš brinuti o nekome i voljeti ga, a da to nije iz sebičnosti. Jer, čim si u stanju lijepo brinuti o njemu, tako ćeš i o vašoj djeci.

Što se tolerancije i slobode tiče, to podrazumijeva prihvaćanje nekog kakav jest i njegovih izbora, naravno, dok to ne prelazi prag samopoštovanja.

A pušenje? Pa pušenje se uči i vježba kao pirjanje luka.

Budi prvo dobra osoba i žena za sebe, a zatim ljubavnica ili djevojka, pa naposljetku i supruga. Pamet u glavu, pa penis u usta. Nikako obrnuto.


Ovaj tekst je objavljen u listopadu 2012. u magazinu "Vodič za život"

Linker
02. travanj 2024 22:14