Jedino što možete, ako o tome maštate i već sad vas pomisao uzbuđuje, je da se educirate i napravite to s partnerom kojem vjerujete
 Getty Images/iStockphoto
riješite kviz i saznajte

Jeste li spremni za onu vrstu seksa o kojoj se rijetko govori, ali je zato mnogi obožavaju

Po pitanjima seksualnog života valja reći samo jedno - što radite u svoja četiri zida, samo je vaša stvar. Zato je i pitanje našeg današnjeg testa samo vaša odluka, mi vam samo možemo potvrditi jeste li više, manje ili nimalo spremni za novi seksualni događaj u vašem životu

Analna se penetracija brojnim ženama čini strašnom. A kada je nekoga nečega strah, bio on opravdan ili ne, osobu se ne treba forsirati da napravi korak prema njemu. Bez obzira na onu dobru staru "strah je dobar, tko ga ima", nije lako kroz život ići pod ruku strahom, čak ni kad je u pitanju strah od nečeg na što možete kontrolirati.

Sva su tijela različita, svatko ima drugačiji prag boli, ali i onaj ugode, stoga nismo svi za sve. Analni seks je tome i ponajbolji primjer. Dok se neke žene kunu u nevjerojatne orgazme koje su uspjele doživjeti prilikom analne penetracije, druge koje su ga isprobale rekle su "sad i nikad više".

No, ako niste isprobali, ne možete znati. Ako želite isprobati, trebate znati što možete očekivati. O analnoj penetraciji postoje brojna ispisana iskustva, savjeti za opuštanje, riječi stručnjaka, kao i brojni mitovi. Istini na volju, ne možemo na kraju opet pretpostaviti neki tjelesni osjećaj, no slijedeći tu logiku tako ne možemo procijeniti niti bi li nam godila sauna ili možemo li pretrpjeti akupunkturu.

Jedino što možete, ako o tome maštate i već sad vas pomisao uzbuđuje, je da se educirate i napravite to s partnerom kojem vjerujete.

Kao prvi korak poslužite se našim testom uz pomoć kojeg ćete utvrditi želite li to uopće.

Linker
22. travanj 2024 23:25