A kako bi bilo da za promjenu poslušate žene!?
 Getty Images/iStockphoto
IZ PRVE RUKE

Iznenadit ćete se! Žene su napokon otkrile veličinu penisa koji je idealan da ih uvijek zadovolji

Jedno od novijih istraživanja okupilo je žene koje same sebe, s obzirom na svoje bogato seksualno iskustvo, smatraju stručnima da bi dale svoj sud na ovu temu.

Pitanje koje gotovo cijelog života muči muškarce širom svijeta jeste koja je prava dužina penisa koja će zadovoljiti jednu ženu. To, naravno, ne bi smjelo biti pitanje na koje bismo se nasmijali, jer utječe na njihovo samopouzdanje i seksualno zdravlje, ali (in)direktno i na seksualni život i zadovoljstvo njihovih partnerica.

Treba dodati kako je jedno od prijašnjih istraživanja pokazalo koliku nelagodu i muškarci i žene osjećaju zbog izgleda svojih genitalija. Rezultat koji je u toj studiji iznenadio i istraživače bio je visokih 68,3 posto muškaraca (na uzorku od 200 ispitanika) koje zabrinjava veličina njihova penisa.

Izgleda da očekivanja muškaraca o preferencijama veličine penisa kod žena izazivaju anksioznost i nezadovoljstvo više od nekih urođenih nezadovoljstva (primjerice, klempave uši ili ćelavost).

Sve do sad provedene studije uglavnom se oslanjaju na osobne, odnosno pristrane preferencije žena, pa se i te ocjene smatraju apstraktnima.

Iako je riječ o subjektivnom mišljenju, i ova mišljenja treba uzeti u obzir, jer je to najbliže što ćemo ikad biti istini, odnosno odgovoru na pitanje kakav penis žene vole.

Jedno od novijih istraživanja okupilo je žene koje same sebe, s obzirom na svoje bogato seksualno iskustvo, smatraju stručnima da bi dale svoj sud na ovu temu.

Dame su dakle otkrile koja je to dužina penisa s kojom su bile najzadovoljnije!

Rezultati istraživanja koje su provela dva američka fakulteta pokazuju da su žene najzadovoljnije penisom dužine 16 cm u erekciji i opsegom od 11 cm.

Upravo takav penis ih najbolje zadovoljava i garantira uspjeh orgazmičnog završetka. Međutim, ovaj podatak vrijedi u ozbiljnim vezama.


Dvostruki kriteriji

Kada su u pitanju odnosi za jednu noć, kriterij se mijenja, pa žene povećavaju ovu brojku na 16,5 cm u erekciji, ali i na 13 cm u opsegu.

Ovo istraživanje je najbolji dokaz da je ženama bitnija širina spolnog organa, od njegove dužine. Odnosno, upravo suprotno od onoga čime su muškarci toliko opterećeni.

Srećom, ove dimenzije ne odstupaju previše od prosječnih (dužina 13 cm, opseg 11 cm), a valja napomenuti i da jako male penise ima tek 2,8 posto muškaraca.

Ono što trebate znati je da malo toga možete učiniti kako biste promijenili izgled i veličinu penisa. Čim prije se s time pomirite i prihvatite svoj penis onakav kakav je i vaš će seksualni život postati kvalitetniji. A to ne govorimo bez razloga, statistike pokazuju kako muškarci koji su manje zadovoljni svojom muškosti, prijavljuju i više seksualnih zdravstvenih problema.

ČITAJTE I:


Pogledajte kako su žene nacrtale savršeni penis!



IZVOR: www.ncbi.nlm.nih.gov

Linker
05. ožujak 2024 19:50