Casanova na djelu

Iz muškog kuta - kako voditi ljubav sa ženom?

Nije vođenje ljubavi samo fizički rad. Voditi ljubav sa ženom znači učiniti da zadrhti od samog dodira jagodica tvojih prstiju dok joj šetaju po unutrašnjoj strani podlaktice ili lutaju njenim tijelom kao kakvi istraživači.

Piše: Mirnes Alispahić


Zašto je sve podređeno muškarcima? Zašto baš ONA mora biti ta koja će pokrenuti njihov uspavani seksualni život i konačno doživjeti kozmički orgazam

Zašto ne bismo za promjenu pričali malo o tajnama kako voditi ljubav sa ženom? Zašto ne bismo NJU stavili u prvi plan i pričali o tome kako NJU zadovoljiti? Koje stvari joj raditi da bismo NJU izludjeli?

 

Zaboravite na sebičnost

Vođeni ovim što sam ispričao očekivat ćete u ovom tekstu male tajne velikih majstora. Tajnu ženskog orgazma i užitka koju samo rijetki znaju, ali moram vas razočarati. Nećete je naći. Zašto? Jednostavno. Nema nikakvog korisničkog uputstva za ženu jer ista nije veš mašina pa da je uključite na seks.

Da, mnogi znaju je…, ali znaju li voditi ljubav? E, to je već umjetnost. Kako biti umjetnik? Odakle početi? Od NJE.

Od pogleda koji joj uputiš dok sjedite za stolom. Ovlašnog dodira rukom tek toliko da osjeti tvoju želju. Mora vidjeti sjaj želje u tvojim očima i osjećati se predmetom iste. ONA i samo ONA. Moraš je podići na tron, visoko iznad svojih želja, zaboraviti na sebičnosti i uživati u njoj, kako bi ona uživala.

Nije vođenje ljubavi samo fizički rad. Voditi ljubav sa ženom znači učiniti da zadrhti od samog dodira jagodica tvojih prstiju dok joj šetaju po unutrašnjoj strani podlaktice ili lutaju njenim tijelom kao kakvi istraživači. Jer moraš ženu istražiti, upoznati svaku njenu oblinu, krivinu i udolinu. Prstima, usnama, jezikom. Znati svaku tajnu njenog tijela, svaki skriveni mladež. Voditi ljubav sa ženom znači vidjeti kako joj se koža ježi od tvog daha dok joj šapućeš na uho slatke riječi požude. Vođenje ljubavi treba biti poezija pisana tijelima.

 

Moraš voljeti gledati je kako uživa i da ti to bude najveći užitak. [GIF: 

 

Svaka žena, nova mapa i novi put do užitka

Moraš voditi ljubav s njom jer nije vođenje ljubavi samo njihanje naprijed-nazad radi tvog užitka. To onda nije vođenje ljubavi već zadovoljavanje TVOJIH sebičnih potreba, a ne NJENIH. Prije nego kreneš s tim, moraš otplesati barem jedan ples. Tijela spojenih jedno uz drugo, lica tako blizu da osjetiš njen slatki dah na svom licu.

 

Moraš voljeti gledati je kako uživa i da ti to bude najveći užitak. Upiti miris njene puti, okusiti sol njenog znoja. Sve to je vođenje ljubavi. I ono gledanje u njene oči, i poniranje u njen pogled i to je vođenje ljubavi.

 

Ne moraš je voljeti da bi to bilo vođenje ljubavi, ne. Voditi ljubav možeš sa svakom ženom, pa bilo to i za jednu noć, ali nikako u prljavom WC-u noćnog kluba ili na zadnjem sjedištu auta, jer to je nepoštivanje NJE kao žene, a da bi vodio ljubav s njom, moraš je poštovati prije svega.

Volio bih da mogu napisati koji savjet o vođenju ljubavi. Zaista bih. Napisati neki pravilnik, da kažem: 'Sad idi dva korak lijevo, naprijed tri, pa skreni desno' ili 'Vrti jezikom u pravcu kazaljke na satu, pa onda naglo stani i triput okreni suprotno, ali ne cijeli krug', ali takvo nešto ne postoji. Bojim se da pojedincima čak ni to ne bi pomoglo. Previše ih znam.

 

Da, mnogi znaju je…, ali znaju li voditi ljubav? [GIF

 

Ne postoji nikakva mapa ženskog tijela i puta do užitka osim onih koje mi napravimo. Svaka žena, nova mapa i novi put do užitka. Njenog, naravno.

Nama treba biti užitak gledati NJIH kako uživaju, grče se i stenju dok im na usnama pleše naše ime. Treba istraživati i pronalaziti vlastiti put do njenog užitka.

 

Svidio vam se ovaj članak? Prijavite se na Živim.hr newsletter i ne propustite slične priče!

Please don't insert text in the box below!

Možda će vas zanimati i ovo