Strastvena nacija

Hrvati, čestitamo! Brojke kažu da se seksate svaka dva i pol dana

Ako je vjerovati istraživanju Hrvati nisu lijeni u krevetu. U prosjeku se seksaju 134 puta godišnje! Hmmm, tko je lagao...

 

Užitak je važan svakom Hrvatu, pogotovo kada je seks u pitanju. No znamo li uopće koliko su Hrvati strastveni i koliko obraćaju pažnju na važnost sigurnog seksa? Evo nekih podataka koje otkriva LELO:

 

  • Hrvati se u prosjeku seksaju 134 puta godišnje.
  • U životu promijene 7-8 partnera, a čak 50 posto njih ne koristi kondome.
  • Za 75 posto Hrvata u odnosu je najvažnija ljubav, no važnost strasti raste s godinama.
  • Od lansiranja u prosincu 2016., prodaja HEX kondoma narasla je za 200 posto.

 

Pokazuju otpor

Hrvati vole seks, i, što su stariji, to su strastveniji. Ali, misle li o zaštiti? Iako su kondomi još uvijek daleko najučinkovitiji oblik kontracepcije, otpor pokazuju i muškarci i žene, prvenstveno zato što smatraju da je kondom fizička prepreka koja može umanjiti osjetljivost, intimnost, kontakt, ali i zato što su kondomi već desetljećima manje-više isti. Već 70-ak godina, otkad je dodan mali vršak za pohranu sperme, pravog napretka nije bilo.

 

Dosadu u svijetu kondoma prekinuo je LELO HEX™, potpuno novi, redizajnirani kondom čija popularnost, sudeći po rezultatima prodaje, raste kako u svijetu, tako i u Hrvatskoj. Kondom HEX™ jedan je od najtanjih kondoma na tržištu, stvoren da zadovolji tri kriterija: udobnost, izdržljivost i osjetljivost. Neobična kombinacija iznimno male debljine i iznimno velike izdržljivosti ljubavnicima jednostavno omogućava ne samo veću prisnost, izmjenu topline, osjetljivost i intimu, nego im vraća i ono što najviše trebaju: prirodan kontakt i sigurnost te opuštenost kod vođenja ljubavi.

 

Za inspiraciju kod stvaranja HEX™ kondoma poslužio je grafen, najtanji i najjači materijal na svijetu, a čini ga 350 malih, međusobno povezanih šesterokutnih ćelijica koje se upravo savršeno prilagođavaju svakom rastezanju ili pritisku. Ćelije su tanje od prosječnog kondoma, a njihovi rubovi kreiraju finu heksagonalnu mrežu s unutrašnje strane kondoma, umjesto vanjske, zbog čega kondom bolje prijanja za penis i teže spada.

 

 

Neobičan dizajn ovog revolucionarnog kondoma nedavno su primijetili i prolaznici na ulicama centra Zagreba, zaustavljajući se s velikim interesom pred svijetlećim CityLight reklamnim izlozima punim HEX™ kondoma.

Svidio vam se ovaj članak? Prijavite se na Živim.hr newsletter i ne propustite slične priče!

Please don't insert text in the box below!

Možda će vas zanimati i ovo