Bez obzira na to koje poze probate, nemojte zaboraviti da je komunikacija ključna stvar.
 Foto: Istock
tko to mene gleda

Dar ili prokletstvo? Što ako on ima zaista veliki penis

S velikim penisom jednostavno trebate krenuti polako jer svaki nagli pokret ili ulazak može dovesti do boli.

Možda su oku ugodni, ali ekstra veliki penisi mogu u krevetu predstavljati problem. I seks s obdarenim muškarcem može postati bolan i neugodan.

Stručnjaci za seks savjetuju kako da vam užitak bude veći.

Predigra i lubrikanti

Uvijek naglašavamo važnost predigre, a u ovom slučaju ona nikako ne smije izostati.

- Ako se žena dovoljno uzbudi i ako se koristi dovoljno lubrikanta, većina vagina može 'podnijeti' jako velike penise - kažu stručnjaci. Dodaju da čak i ako ste se prirodno navlažili da koristite lubrikant.

Lubrikanti ne samo da povećavaju seksualno zadovoljstvo, već i olakšavaju penetraciju te umanjuju trenje.

S velikim penisom jednostavno trebate krenuti polako jer svaki nagli pokret ili ulazak može dovesti do boli. Nemojte se iznenaditi ako vas sljedeći dan bude boljela stidna kost i cijela unutrašnjost vagine.

Koje poze

Misionarske poze i doggy style nisu najbolje poze za velike penise. One naime omogućuju dublju penetraciju, a vama, u ovom slučaju, trebaju one 'plitke'.

- S obzirom na to da su tijela različita, trebali biste eksperimentirati i isprobati nove poze, kako biste vidjeli koja vam najviše odgovara - naglašavaju stručnjaci.

Žene bi u ovom slučaju trebale biti gore ili možete isprobati obrnutu kaubojku. Ove poze su odlične jer žena može kontrolirati brzinu, ali i dubinu penetracije.

Misionarska poza, ali stojećki također je prigodna za seks s obdarenim partnerom. Preporučuje se da žena jednu nogu podigne na povišenu podlogu kako bi olakšala penetraciju. Žena može legnuti i na bok, a partner iza nje.

Bez obzira na to koje poze probate, nemojte zaboraviti da je komunikacija ključna stvar. Svaki penis i svaka vagina su različiti, tako da parovima odgovaraju drugačije poze.

ČITAJTE I: XS, S, M, L, XXL - ma nebitno! Otkrijte poze za sve veličine penisa

Linker
20. travanj 2024 01:33