Pozdravite starog prijatelja

Bez njih bi nam život bio puno dosadniji: usrećuju nas, otkrivaju nam nove dimenzije i dovode do neslućenih užitaka, jeste li ga već nabavili...

Ako ste novi u ovoj avanturi s vibratorima i vječito se pitate kakav bi osjećaj bio probati ih, opustite se i odvažite napraviti prvi korak.

 

 

Vibratori su jedna od najboljih ikad osmišljenih inovacija, već stoljećima imaju sposobnost utjecati na naše živote, usrećuju nas, otkrivaju nam nove dimenzije i dovode nas do neslućenih užitaka. U LELO-u pogotovo cijene ove magične uređaje jer bez njih bi naš život bio puno jednoličniji. Na njima je da ih proizvedu, a na nama da odaberem oonaj koji će postati naš omiljeni gadget i srećonoša.


Pa krenimo

Ako ste novi u ovoj avanturi s vibratorima i vječito se pitate kakav bi osjećaj bio probati ih, opustite se i odvažite napraviti prvi korak. Prije nego što nabavite svog novog prijatelja, uvijek je najbolje razmisliti o tome što uistinu želite i u čemu najviše uživate. Je li to stimulator g-točke ili ipak više uživate igrajući se s klitorisom? Ili možda oboje? Nakon što odredite vaš cilj, potraga počinje. Kako je industrija puna opcija, ovo nekada može postati zastrašujuće, posebice ako ste i dalje nesigurni ili sramežljivi. Ali, ne brinite , postoji toliko diskretnih opcija na tržištu. Počevši od male igračkice koja nimalo ne sliči klasičnom vibratoru, ne samo da će vam biti lakše zadržati to kao tajnu nego će vam pomoći i da se odlučite idete li u pravom smjeru bez da si ispraznite čitav račun.

Ali zapamtite, ako vam se prvi odabir ne svidi, nemojte se obeshrabriti, obećajmo da za svakoga postoji nešto u svijetu užitka, samo treba bolje potražiti!


Probajte nešto novo

Vaše stare igračke su vam već postale dosadne i ne toliko uzbudljive? Možda je vrijeme da zavirite što se novo nudi na tržištu? Ponekad trebamo nekoga da nas malo ohrabri kako bismo probali nešto novo, a industrija seks igračaka raste više nego ikada prije i definitivno vam pruža bezbroj mogućnosti. Koriste se nove tehnologije u proizvodnji kako bi vas i vaše tijelo ostavile bez daha. Na primjer, Cruise Control - značajka koja automatski pojačava intenzitet kada se snažnije pritisne uz tijelo, stvorena za kontrolirano i garantirano zadovoljstvo. Uz to dobivate sasvim novu senzaciju za bolje i jače orgazme. Zaintrigirani? Idemo, istražujte!


Pozdravite starog prijatelja

Ako ste već znalac u tematici koja se tiče proizvoda za užitak, vjerojatno ste probali više proizvoda, a i posjedovali ih. Ali kada ste posljednji put izdvojili vrijeme za samo zadovoljstvo?

Nije potrebno tražiti ispriku da se bavimo sami sobom, potrebno je predahnuti, usporiti i shvatiti da se nekada moramo staviti na prvo mjesto i učiniti nešto posebno za sebe. Učinite to. Otvorite stare ladice koje su već predugo zatvorene. Izvucite tog starog dobrog prijatelja, obrišite prašinu s njega i lijepo ga pozdravite… Oh!


Briga za druge

Ako niste znali - seks igračke nisu namijenjene samo da bi se koristile solo. One mogu biti super dodatak za uzburkati odnose s partnerom u spavaćoj sobi. Klitoralni masažer može biti savršena opcija, duplom stimulacijom do pobjede! Još jedna opcija je masažer za parove - za dvostruko zadovoljstvo!

A što s igrom uloga ili dodavanjem malo BDSM-a u priču? Ovakav preokret zasigurno će iznenaditi vašeg partnera i jednom i drugom oduzeti dah. Koristite se maštom, budite nadahnutii i nikako nemojte biti sebični - koračajte zajedno svijetom vrhunskog zadovoljstva.

 

Svidio vam se ovaj članak? Prijavite se na Živim.hr newsletter i ne propustite slične priče!

Please don't insert text in the box below!

Možda će vas zanimati i ovo