Ne miriše na dobro...
 Foto: Istock
muljatori

10 znakova koji otkrivaju partnerovu nevjeru

Rijetko tko želi biti luđački ljubomoran i sumnjičav. I zato postavljamo pitanje: 'Kako biti siguran da vam partner nešto radi iza leđa?'

Vjerojatno ste u jednom trenutku posumnjale da vam partner nešto 'mulja' ili da je čak nevjeran, no niste se s njim htjeli suočiti jer u to niste bili sigurni. Rijetko tko želi biti luđački ljubomoran i sumnjičav. I zato postavljamo pitanje: 'Kako biti siguran da vam partner nešto radi iza leđa?'

Stručnjaci zato navode nekoliko znakova na koje biste trebali obratiti pažnju.

1. Odjednom ga interesiraju nove stvari

Odjednom je postao veliki ljubitelj kazališta, a vi ga već godinama nagovarate da odete pogledati predstavu ili se uhvatio fotografije, a fotoaparat je zadnji put primio u osnovnoj školi… Iznenadan interes za stvari koje nekad nije volio ni pod razno, znak su za uzbunu.

2. Previše ili premalo pažnje

Manjak pažnje samo po sebi može biti znak da nešto nije u redu. Ne mora to nužno značiti da je netko ušao u njegov život, tako da otvoreni razgovor možda može sve riješiti. Moguće je da vam odjednom pridaje i previše pažnje, stalno vam ugađa i ne ulazi u rasprave u koje je nekoć ulazio. Ovo bi mogao biti znak da ga peče savjest zbog nečega.

3. Previše pažnje posvećuje izgledu

U kupaoni je počeo provoditi više vremena nego vi, stalno kupuje novu obleku (a mrzi shopping), 'licka' se…

4. Vani je do sitnih sati

Ako vas partner zaista vara, postoji mogućnost da će vam sve češće govoriti da mora ostati duže na poslu. Ako ovo traje već neko vrijeme, a znate da njegovi kolege idu kući u normalno vrijeme, to bi mogao biti znak za uzbunu.

5. Dobiva poruke u čudno vrijeme

Odjednom je postao opsjednut mobitelom. Ne ispušta ga iz vida, dobiva poruke u sitne sate, odlazi razgovarati u drugu prostoriju ili se ne želi javiti…

6. Traži izgovore da vas se 'riješi'

Inicira blesave rasprave kako bi mogao 'bijesno' otići od kuće ili vas odjednom stalno nagovara da odete kod roditelja ili frendica.

7. Stalno ste svađate

Možda ste bili jedan od sretnijih parova, ali u zadnje vrijeme vam se čini da nema kraja bezbrojnim svađama i trzavicama. Ovo je dovoljan razlog da sjednete i uđete u srž problema.

8. Od seksa ni S

Ako partner ima nešto sa strane, velika je vjerojatnost da mu kod kuće neće biti do seksa. Vi preuzimate inicijativu, a on traži izgovore (to nikad nije radio).

9. Odjednom stalno ima sastanke i seminare

Seminari van grada postali su normala. Možda zaista čovjek ima posla preko glave, ali baš svaki drugi tjedan…

10. Stalno je na internetu

Osoba koja je kod kuće rijetko palila laptop, a sad na njemu provodi većinu slobodnog vremena postaje sumnjiva. I ne samo to, primijetili ste da svaki put briše povijest pretraživanja.

Linker
18. travanj 2024 00:07