VJEŽBAJTE PRAVILNO

Uz pomoć našeg testa odredite svoj oblik tijela, pa tjelovježbu prilagodite njemu za što bolje rezultate i veći gubitak kila

Trčite kilometre, dižete desetine kilograma i radite trideset čučnjeva po seriji, a rezultati su izostali? Možda jednostavno niste vježbu uskladili sa svojom tjelesnom građom. Otkrijte je u našem testu i pronađite svoj plan vježbanja

 

Dijete i tjelovježba sami su po sebi iscrpljujući i naporni, a kada ne poluče željenim nam rezultatima, počinjemo očajavati i gubiti nadu da ćemo ikad izgraditi "tijelo za plažu".

Nekoliko je mogućih razloga što vam tjelovježba nije pomogla ostvariti željeni rezultat. Moguće je da vježbate "bez cilja", da ne otežavate trening nakon što svladate prvu, drugu ili treću fazu, da vježbe izvodite neispravno ili vam možda prehrana koči napredak. Razlozi su brojni i treba im ozbiljno pristupiti, no prije svega provjerite jeste li vrstu i intenzitet treninga prilagodili svojoj tjelesnoj građi.

Svi znamo za jabuke i kruške, obrnute trokute i pješčane satove, no jeste li ikad otkrili u koji od tri temeljna tipa tjelesne građe spadate? Jeste li ektomorf, endomorf ili mezomorf?

Riješite naš test i saznajte, pa svom tijelu prilagodite plan vježbanja:

Svidio vam se ovaj članak? Prijavite se na Živim.hr newsletter i ne propustite slične priče!

Please don't insert text in the box below!

Možda će vas zanimati i ovo