JESTE LI FIT?

Uz pomoć laganog testa odredite jeste li u formi života ili trebate stroži režim vježbanja

U ovoj karanteni nekako nam se sve pomiješalo. Ne samo da su prošli zimski i uskrsni praznici, već je i prvomajski vikend iza nas! Jeste li prema toj računici zadnji put mogli podnijeti ručak sa zategnutim remenom za Uskrsni ponedjeljak ili trbuščić niste prestali uvlačiti još od poziranja za novogodišnje fotke?

 

Odgovori na ta pitanja dovoljno će vam brzo reći jeste li u dobroj formi. Ipak, malo škembice, pogotovo nakon dva mjeseca zatvorenosti u kućama ne mora nužno značiti da niste u formi. Postoji čitav niz odrednica koji vam mogu pomoći s ciljem da odredite razinu vlastite forme i pronađete savjete za pravilnu tjelovježbu koja odgovara vašem tijelu, kao i jelovnik uz koji nećete morati svako jelo zbrajati na papiru zbog unosa kalorija.

Tražimo od vas odgovore na vrlo jednostavna pitanja, poput onog: koristite li se radije stepenicama, ako u zgradi postoji dizalo? Vaši odgovori dat će nam ideju o načelnom stanju vaše tjelesne forme, a na vama je da procijenite koliko volje i energije biste (dodatno) trebali posvetiti svome tijelu. Jer, ne zaboravite - ono je hram!

Svidio vam se ovaj članak? Prijavite se na Živim.hr newsletter i ne propustite slične priče!

Please don't insert text in the box below!

Možda će vas zanimati i ovo