uključite se

POTPUNO BESPLATNO Iskoristite kućnu izolaciju i naučite plesati bachatu!

Naučite plesati od doma preko besplatnog YouTube video vodiča plesne škole Bachata Inspire

 

Tražite nešto poučno i zabavno dok ste u kućnoj karanteni? Naučite plesati od doma preko besplatnog YouTube video vodiča plesne škole Bachata Inspire.

Svatko od nas je barem jednom pomislio, htio bih znati plesati. No nismo imali vremena a ponekada ni volje odlaziti do dvorane i pohađati tečajeve. Sada možete naučiti plesati od doma, a isprika da nemate vremena ovaj puta vam ne drži vodu :)

 


BESPLATNE RADIONICE

Plesna škola Bachata Inspire vam je pripremila pet video zapisa na hrvatskom jeziku gdje objašnjavaju osnove plesa koji se zove "Bachata". Video zapisi su namijenjeni ljudima koji nikada prije nisu plesali te su veoma jednostavni za pratiti. Jednostavnim klikom na OVAJ LINK možete doći do YouTube vodiča "Nauči plesati bachatu". Također možete i upisati u YouTube "Nauči plesati bachatu" i odmah će vam izbaciti ovaj video vodič.   

Za vas koji bi htjeli i više od ovoga možete naći četiri besplatne radionice u sveukupnom trajanju od 6 sati na njihovoj FB stranici: Bachata Inspire

Bachata je senzualni ples u paru koji je trenutno jedan od najpopularnijih plesova u Europi te je svojom dinamikom, senzualnosti i atraktivnošću privukao mase ljudi koji već nakon 3 mjeseca plesanja postanu ovisni o njemu. Bachata ples je veoma jednostavan za naučiti a pjesme nose tropski zvuk koji uvijek prenosi pozitivnu vibru. 

 

Iskoristite kućnu karantenu i naučite plesati od doma, potpuno besplatno.  

Svidio vam se ovaj članak? Prijavite se na Živim.hr newsletter i ne propustite slične priče!

Please don't insert text in the box below!

Možda će vas zanimati i ovo