Marija Andrijašević i Andrea Solomun protagonistice su ove ženske priče.
 Foto: Press
Isprobaj!

Pokrenuta zajednica za žene koje žele više od treninga

U jedinstvenom Sports Studiu adidas je pokrenuo besplatne treninge za žene koje su za svoj zdrav način življenja spremne na novi pristup vježbanju.

adidas je pokrenuo adidas Women, besplatnu trening platformu koju vode jedne od najpopularnijih trenerica u Hrvatskoj Marija Andrijašević i Andrea Solomun. adidas Women zajednica okuplja snažne i neovisne žene koje vole život, traže nova nadahnjujuća iskustva i žele učiti, ali i aktivno djelovati kako bi se transformirale izvana i iznutra.

Filozofija strasti prema zdravom životu

adidas Women filozofija promiče strast prema zdravom životu, zdravoj prehrani i brizi o sebi pa osim treninga uključuje i radionice koje doprinose misiji osnaživanja žena. Treninzi i radionice održavaju se u adidas Sports Studiu u Ilici 21, ekskluzivnom i multifunkcionalni prostoru koji se nalazi na trećem katu najvećeg adidas dućana u Hrvatskoj. U ovom prostoru adidas Women članice osim prostora za vježbanje mogu koristiti showroom u kojem će vidjeti najnoviju adidas kolekciju, coworking prostor u kojemu se mogu odmoriti nakon treninga i pogledati mailove prije odlaska na posao i opuštajući kutak u kojem mogu popiti zdravi napitak ili pojesti energetsku pločicu uz divan pogled na grad.

  • Ponedjeljkom Andrea vodi Movement flow treninge koji kombiniraju razne vježbe na najfluidniji način kako bi se učvrstilo, istegnulo i osnažilo tijelo. Naglasak je na biomehaničkom pristupu čiji je cilj optimalna i individualizirana mobilnost u svrhu postizanja ravnoteže i zdravlja duha i tijela. Andrea Solomun je profesionalna plesačica, pedagog i koreograf sa završenom Školom za klasični balet, a usavršavala se na eminentnim plesnim radionicama pod vodstvom svjetski priznatih umjetnika.
  • Srijedom Marija vodi funkcionalne treninge kojima se mišići u tijelu pripremaju za najefektnije djelovanje u svakodnevnim životnim aktivnostima vježbama koje istovremeno aktiviraju više dijelova tijela odnosno mišićnih skupina. Marija Andrijašević je međunarodni fitness prezenter koji prezentira i vodi treninge te radionice diljem svijeta (Španjolska, Italija, Austrija, Slovenija, Srbija, Crna Gora, Grčka, UK, Njemačka, Gibraltar, Japan, Meksiko, Brazil, Tajvan, Kina itd.).

Sve adidas Women članice jednom mjesečno mogu prisustvovati na radionicama na kojima će moći naučiti nešto o prehrani, treninzima, zdravom načinu života i općenito o snažnim ženama, a uz članstvo dobivaju prigodan poklon paket koji će im dobro doći za treninge.

Nove članice se mogu prijaviti u dva koraka:

1. Postati članice FB grupe adidas Women Training Facebook

2. Prijaviti se putem web kalendara za termin

Promo

Linker
14. travanj 2024 08:06