Aktivna Hrvatska

Ovog vikenda vježbajte s NATO trenericom u Splitu

Asja Peterson, jedna od najboljih svjetskih trenerica pilatesa u subotu će sa Splićanima odraditi čuveni Fokus point trening.

Projekt Aktivna Hrvatska nastavlja se već ovog vikenda. Stoga, ako imate priliku, dođite ovu subotu u Split na plažu hotela Radisson Blu i u 18 sati zajedno s Asjom Petrson, jednom od najboljih svjetskih trenerica pilatesa, otkrijte sve čari vježbanja.

 

Posebna energija

'Pridružite nam se na Fokus point treningu. Prekrasna lokacija na plaži hotela Radisson Blu najljepše je vježbalište, a sinergija mora, sunca i tjelovježbe dat će vam posebnu energiju. Ovim treningom uvidjet ćete efikasnost vježbanja, ali istovremeno ćemo posebnu pažnju posvetiti i zdravlju kralježnice!' - rekla je Asja Petersen ususret dolasku u Split.

 

Dođi i ti!

Trening koji će vježbati brojni Splićani, dobro je namučio vojnike NATO saveza, ali i proslavljenog Splićanina Gorana Ivaniševića, svjetske prvake u veslanju - braću Sinković i mnoge druge. Asja je već tri desetljeća u zahtjevnom svijetu sporta, a podjednake uspjehe je ostvarivala u ritmici, aerobiku, fitnessu i pilatesu.

 

Projekt Aktivna Hrvatska održava se pod visokim pokroviteljstvom Predsjednice RH Kolinde Grabar-Kitarović.

Na platou na plaži splitskog hotela Radisson Blu trening počinje u 18 sati u subotu 18. lipnja.

Za vježbanje u Splitu možete se prijaviti putem službene web stranice projekta www.aktivnahrvatska.hr na kojoj možete zatražiti i besplatne savjete stručnjaka uključenih u projekt. 

Vidimo se!

 

Svidio vam se ovaj članak? Prijavite se na Živim.hr newsletter i ne propustite slične priče!

Please don't insert text in the box below!

Možda će vas zanimati i ovo