FLOU. - nova mobilna aplikacija

Odaberi sportsku aktivnost u samo tri koraka

Nova mobilna aplikacija FLOU. omogućuje kvalitetniji sportski život korisnicima. Svojim inovativnim sustavom u današnje digitalno doba, zahvaljujući ekranu lokacijskog pretraživanja uštedjeti će vrijeme i učiniti vas aktivnijim, olakšati izbor prema odabranim preferencijama i slobodnom vremenu te unijeti raznovrsnost dosadašnjoj rutini.

 

Jedinstvenu sportska aplikacija FLOU. koja će vam putem lokacije uštedjeti vrijeme, učiniti vas aktivnijim, olakšati izbor treninga prema vašim preferencijama i slobodnom vremenu te unijeti raznovrsnost vašoj svakodnevnoj rutini.

 

Zvuči odlično

Imate li IOS ili ANDROID, sasvim je svejedno. Mobilna Aplikacija FLOU. podržava oba sustava, a svojom ponudom potiče vas na pokretljivost, najbolju iskoristivost slobodnog vremena, doprinosi poboljšanju zdravlja, pomaže osloboditi vaše tijelo i um te učiniti najbolje za fizičko i psihičko stanje organizma.

Stres od svakodnevnih obaveza i očekivanja, najveći je neprijatelj svih nas. Mobilna aplikacija FLOU. će vam olakšati izbor pri odabiru treninga, potaknuti vas na aktivnost i na kraju učiniti sretnijima i zdravijima.

Iskoristite ponudu i bazu sportskih subjekata koji su objedinjeni na jednom mjestu  i olakšajte si pri odabiru aktivnosti.   

Jedinstvena mobilna aplikacija objedinila je ponudu najboljih centara i instruktora na području grada Zagreba uz svakodnevnu nadopunu te širenje ponude na područje cijele Hrvatske u skorije vrijeme.  

Od predstavljanja idejnih početaka stvaranja aplikacije svoju podršku kao ambasador APLIKACIJE FLOU. pružio je naš proslavljeni plivač i višestruki državni rekorder leđnim stilom Gordan Kožulj.

Besplatna Aplikacija FLOU. za Android mobitele dostupna je za skidanje na Google play trgovini, a za IOS mobitele na App Storu.   

Svidio vam se ovaj članak? Prijavite se na Živim.hr newsletter i ne propustite slične priče!

Please don't insert text in the box below!

Možda će vas zanimati i ovo