Pomiču granice

IN SHAPE - upoznajte novu generaciju fitnessa

Vježbanje nije i ne treba biti obveza, nego sastavni dio svakodnevnog života. Ako ne znate kako to postići, IN SHAPE Fitness studio by Lejla Dizdarević Brković odličan je izbor.

 

Službenih deset godina rada u profesionalnom svijetu sporta, dipl. prof. kin. Lejla Dizdarević Brković obilježila je svečanom proslavom povodom otvorenja još jednog IN SHAPE Fitness studija u zagrebačkoj Lopatinečkoj br. 6 na Vrbanima.

Sportaši, liječnici, kolege treneri, vjerni klijenti te brojni prijateji okupili su se nazdraviti novom uspjehu jedne od najstručnijih trenerica na našim prostorima.

Naime, Lejla Dizdarević Brković živi sport od prvih koraka - kroz ples, balet, a onda i taekwodo. Karlovac je grad koji joj je prvi otvorio vrata sportu, te je početkom 90-ih godina u istoimenom klubu počela trenirati taekwondo. Nositeljica je crnog pojasa 2. Dan. Kao borac i natjecatelj u formama osvajač je brojnih medalja i priznanja s natjecanja kao što su US Open, Dutch Open, Germany Open, Austria Open...

 

Put do vrha

Svoj put nastavlja u rekreativnom području, gdje je trenersko iskustvo počela stjecati trenirajući sportaše, a odlaskom na fakultet u Zagreb širi obrazovanje i na području rekreativnog sporta učenjem tehnika aerobica, fitnessa, pilatesa i yoge, te radeći i educirajući se u vodećim fitness centrima u Hrvatskoj.

Svoj prvi studio otvara 2009. godine, no cijeloživotnu naobrazbu provodi kroz brojne stručne edukacije i usavršavanja. Danas, desetljeće kasnije, u Zagrebu ima dva Fitness studija. Prvi, na adresi Višnjevac 3 - Trešnjevka, te drugi, novi na adresi Lopatinečka 6 -  Vrbani.

Veliki iskorak na tržištu čini već lani, kada je "izbacila" fitness aplikaciju IN-SHAPE APP.

IN-SHAPE fitness aplikacija prva je potpuna fitness aplikacija stvorena sinergijom znanja stručnjaka iz Fitness industrije i IT tima stručnjaka. Aplikacija je dvojezična, svi su program na hrvatskom i engleskom te sadrži više od 300 snimki vježbi izrađenih u suradnji sa vrhunskim stručnjacima iz područja medicine, sporta, nutricionizma i fitnessa. A odlično je što je dostupna putem svih uređaja koji imaju pristup internetu.

 

Sve na jednom mjestu

Pored toga, u IN SHAPE fitness studiju nude još nekoliko noviteta na tržištu. Dosadašnju dijagnostičku praksu proširili su primjenom znanstvenih dostignuća iz područja biomehanike i treniranosti rekreativaca i sportaša.

Od sada u IN SHAPE fitness centru možete dobiti i:

  • procjenu sastava tijela modernom i preciznom tehnologijom
  • analizu stopala i kralježnice u sjedu, hodu i trčanju
  • analizu sportske izvedbe, tj. tehničkog elementa prema želji
  • biomehaničke vježbe za reorganizaciju pokreta (naše uvjerenje je poticati pravilnu aktivnost mišića i pravilan oslonac na naš skelet, a minimalno koristiti vanjska pomagala kao što su ulošci, upori za kralježnicu i slično) - individualno i homogene grupe
  • kineziterapiju ozljeda - individualno
  • edukacije: prilagođene vježbačima (da naučite sami raditi posebne vježbe i pomoći si), te za terapeute i trenere (učenje za rad sa klijentima)

 

 

Svidio vam se ovaj članak? Prijavite se na Živim.hr newsletter i ne propustite slične priče!

Možda će vas zanimati i ovo