Jubilarna obljetnica Sangha Yoga Centra

Idealna je prigoda da isprobate jogu - Sangha časti za rođendan

Jedan od najpoznatijih joga studija u Hrvatskoj, Sangha Yoga Centar, 23. listopada proslavit će svoj okrugli deseti rođendan, a tim će se povodom, tijekom cijelog listopada, u Centru održavati besplatne radionice namijenjene svima.

U rasporedu besplatnih radionica za svakog je ponešto - za one koji vole intenzivnije vježbe tu su Vinyasa i Ashtanga, potom osnove poravnavanja za početnike te restorativni sat za sve one kojima je draže lagano i opušteno vježbanje. U ugodnoj i inspirativnoj shali u Radićevoj 7 iskusni i certificirani učitelji upoznat će vas s osnovama joge i opuštanja, ali i provesti kroz niz zahtjevnih asana i dati savjete za naprednije pozicije.

 

Nikad nije kasno

Bez obzira na to jeste li početnik ili vježbate jogu već neko vrijeme, ove radionice izvrsna su prilika da steknete dublji i osobniji uvid u praksu joge. U nedjelju, 23. listopada, svoju desetu godišnjicu Sangha će obilježiti posebnom radionicom i koncertom.

Također, tijekom mjeseca možete sudjelovati u nagradnim igrama na Sangha Facebook stranici i joga izazovu na Instagramu te osvojiti razne nagrade.

 

Od naših do priznatih stranih joggija

Sangha je osnovana 2006. godine kao jedan od prvih joga studija koji se bavi podučavanjem dinamičnih stilova poput Vinyase i Ashtange, a od tada aktivno sudjeluje u stvaranju zagrebačke i hrvatske joga zajednice. U 10 godina kroz Sanghu prošlo je tisuće jogija, a mnogi koji danas uspješno vode joga satove i svoje joga centre po čitavoj Hrvatskoj i šire upravo su na prostirkama u Sanghi odvježbali svoj prvi Surya Namaskar.

Foto: BOX

Tijekom godina Sangha je organizirala niz radionica međunarodnih joga učitelja svjetskoga glasa poput Duncana Wonga, Davida Swensona, Gabi Božić, Twee Merrigan, Adama Rindera i Phillipa Askewa te kroz programe za obuku učitelja pod vodstvom Nine Vukas, certificirala brojne joga učitelje koji danas u svojim zajednicama šire ovu prekrasnu disciplinu.

 

Sve radionice su besplatne, a svoje mjesto možete rezervirati putem e-maila: [email protected]. Jedna osoba može rezervirati maksimalno dvije radionice.

Više informacija doznajte ovdje.

 

Svidio vam se ovaj članak? Prijavite se na Živim.hr newsletter i ne propustite slične priče!

Please don't insert text in the box below!

Možda će vas zanimati i ovo