Svoju podršku dala je i UNICEF-ova ambasadorica dobre volje, glumica Bojana Gregorić Vejzović.
 Foto: Promo
Humanitarna utrka

I vi možete dati podršku prijevremeno rođenoj djeci

UNICEF organizira prvu humanitarnu utrku MLIJEČNA STAZA s ciljem prikupljanja sredstava i podizanja svijesti o važnosti najbolje skrbi za najmlađe.

U povodu osnivanja prve banke humanog mlijeka u Hrvatskoj, svi ste pozvani na humanitarnu utrku Mliječna staza 2017., koja će se održati u nedjelju 10. rujna 2017. Na humanitarnoj utrci na pet i deset kilometara prijavljeno je oko 2000 trkača koji su odlučili dati svoju podršku prijevremeno rođenoj djeci i osnivanju prve banke humanog mlijeka u Hrvatskoj.

Brojni sudionici

Program počinje u 17:25 sati kada će dobrodošlicu trkačima i njihovim navijačima poželjeti UNICEF-ova ambasadorica dobre volje Bojana Gregorić Vejzović. Zahvalu sudionicima prve humanitarne utrke Mliječna staza uputit će prof. dr. sc. Milan Kujundžić, ministar zdravstva te predstojnica Ureda UNICEF-a za Hrvatsku Valentina Otmačić.

U 'Zvjezdanom Talk Showu“'prije početka utrke sudjelovat će triatlonka-ironwoman Đurđica Orepić, triatlonac-ironman Nenad Šimunko, glumica i trkačica Ecija Ojdanić, odgojiteljica i fotografkinja Milica Czerny Urban, meteorologinja Dunja Mazzocco Drvar i voditeljica i trkačica Belma Džomba. Da trkači budu dobro zagrijani za trčanje po Mliječnoj stazi pobrinut će se poznata trenerica i nutricionistica Marija Andrijašević, a start utrke označit će naša olimpijska maratonka Matea Matošević.

Zbog održavanja humanitarne utrke Mliječna staza 2017. vrijedit će privremena regulacija prometa dijelom Šubićeve, Fra Filipa Grabovca, Tuškanove, Heinzelove te Zvonirmirove koja će trajati 10. rujna od 17:30 do 20:30, a utjecat će i na tramvajske i autobusne linije koje prometuju na trasi utrke. Sve informacije možete pročitati na linku - privremena regulacija prometa.

Linker
19. travanj 2024 14:26