Uključi se i osvoji!

DOBITNICI 5x Polleo bonova u vrijednosti od 500 kuna

Prijavom na naš newsletter prvi čitajte odabrane teme i osvajajte nagrade! Ovoga puta vam u suradnji s liderom na tržištu sportske suplementacije donosimo vrijedne nagrade koje možete zamijeniti proizvodima po želji.

Dobitnici/e su:

Petra Vladišić, Split

Magdalena Kurtak, Zagreb

Marino Čubrić, Zagreb

Sanela Sabolić, Pula

Tin Kristić, Trnovec Bartolovečki

------------------------------------------------------------------------------------

Kako do nagrade?

Prijavite se na naš newsletter tako što ćete popuniti prijavnicu niže. Newsletter stiže svakog ponedjeljka, a u njemu vam dostavljamo poveznicu na stranicu s našim tjednim nagradnim natječajem.

Prepoznali ste naš portal kao internetsku adresu na koju svakog dana rado navratite?

Pratite nas redovito jer vas nagrađujemo! Želite se inspirirati pričama ljudi iz stvarnog života, kuhati po nekim novim receptima ili jednostavno doznati novosti iz područja zdravlja, prehrane i vježbanja? Tada više nemojte propustiti ni jednu priču i pretplatite se na naš newsletter.

Svakog tjedna priređujemo izbor sadržaja baš po vašem izboru, pripremamo dodatne teme koje ćete čitati prvi, a usto vas i nagrađujemo!

 

Što osvajam?

Ako se na Živim.hr newsletter prijavite do nedjelje, 18. kolovoza 2019. do ponoći, možete osvojiti:
 

  • 5 x POLLEO SPORT poklon bonova, svaki u vrijednosti od 500 kuna
 

Me:First: Odaberi zdravlje i stavi sebe na prvo mjesto!

Uzastopni rast fitness industrije i kulta tijela skinuo je stigmu s dodataka prehrani te funkcionalne hrane, stoga danas tržište broji mnoge brandove između kojih je teško odabrati najvjerodostojniji. Kako bi aktivnim pojedincima osigurao najkvalitetnije sastojke, Polleo Sport, lider u regiji, lansirao je vlastitu liniju suplementacije kreiranu po najboljim recepturama te je nazvao - Me:First.

Me:First - nova era sportske suplementacije za aktivne pojedince!

Režim pravilne prehrane i posvećenost treninzima pridonose zdravlju i kvaliteti života, a ako ih oplemenimo kvalitetnim dodacima prehrani, naše zdravlje i izgled tijela će napredovati.
Upravo zato, Me:First brand osmišljen je za sve ljude koji brinu o vlastitom tijelu kako bi živjeli zdravo i aktivno. Koristeći znanje lidera u branši i ambasadora pravilne prehrane te kredibilitet kojeg on jamči i kojemu kupci vjeruju, kreirani su proizvodi najboljih sastojaka i okusa. Me:First je inovativna linija koja predstavlja novu eru sportske suplementacije u kojoj sportaši vrijede više.

Svi proizvodi dolaze u najboljim okusima iz čitavog svijeta kako bi fit obrocima i napitcima dali poseban užitak. Uz Vaniliju Madagascar tu je Choco Jaffa, Cookies&Cream te drugi kremasti okusi koji će tvoj shake učiniti neodoljivim. Osim popularnog whey proteina, u ponudi Me:First linije nalaze se i kreatin, izotonik, glutamin, gainer, BCAA, kazein te drugi proizvodi koji će oplemeniti svaki trening. Sastojci svih proizvoda potječu iz Europske unije te ne sadrže GMO, antibiotike i klinički su testirani.

 

Biti fit lavovski je posao, ali mi ti u tome možemo pomoći - posjeti nas na polleosport.hr

Svidio vam se ovaj članak? Prijavite se na Živim.hr newsletter i ne propustite slične priče!

Please don't insert text in the box below!

Možda će vas zanimati i ovo