Aktivna Hrvatska

Anamarija Asanović priključila se Splićanima u Fokus Point treningu

Uz zgodnu dizajnericu koja je nedavno postala mama, u Splitu su vježbale i druge poznate osobe.

Vježbanje uz more jedan je od najboljih izbora tjelesne aktivnosti. Stoga su brojni Splićani ispunili plažu hotela Radisson Blu kako bi vježbali uz NATO trenericu Asju Petersen.

 

Pokroviteljstvo predsjednice

Nacionalni projekt Aktivna Hrvatska održava se pod pokroviteljstvom Predsjednice RH Kolinde Grabar-Kitarović, a njezin je izaslanik u Splitu, bivši košarkaš, danas trener Josip Vranković poručio:

"Pozdravljam aktivaciju Hrvatske u ime Predsjednice Republike. Pozivam sve da odmah krenu sa svakodnevnim vježbanjem jer ćemo na taj način poboljšati zdravstveni i tjelesni status, a što će nam život u konačnici učiniti kvalitetnijim!"

Josip Vranković


 

Splićani su s velikim žarom odradili Fokus Point trening koji posebnu pažnju stavlja na kralježnicu.

 

Ugodno iznenađenje

"Splićani su iznenadili svojom kondicijom i snagom te željom za vježbanjem. Dodatno nas je motivirala blizina mora i ovaj predivan ambijent. Nadam se da će ovo biti dobar početak za kontinuirano svakodnevno vježbanje. Bilo je raznih generacija i lijepo je vidjeti da su ljudi prepoznali aktivnost kao jednu od životnih potreba da bi ostali zdravi, u formi te unaprijedili kvalitetu života!" rekla je nakon treninga Asja Petersen.

Asja Peterson


 

Sve o zdravoj prehrani

Na platou bara Mistral hotela Radisson Blu zanimljivo predavanje održala je i nutricionistica Karmen Matković Melki iz Definicije Hrane.

Karmen Matković Melki, Lana Pavić, Gianna Apostolski i Anamarija Asanović


 

Trening su odradili i modna dizajnerica Anamarija Asanović, voditeljica Lana Pavić, glazbenica Gianna Apostolski te brojni drugi.


Vidimo se u Dubrovniku!

Projekt Aktivna Hrvatska nastavlja se 27. lipnja u 19 sati na tvrđavi Svetog Ivana u Dubrovniku u kojem se održava u suradnji s Turističkom zajednicom grada Dubrovnika. Trening će se održati i 23. srpnja u Falkenstiner hotelu&spa Iadera u Petrčanima, te 10. rujna u Zagrebu u sklopu Europskog tjedna sporta.

 

Dijelić atmosfere iz Splita možete pogledati u nastavku...

Prijavi se i ti!

Za vježbanje se možete prijaviti putem službene web stranice projekta www.aktivnahrvatska.hr, a na kojoj možete zatražiti i besplatne savjete stručnjaka uključenih u projekt.

Svidio vam se ovaj članak? Prijavite se na Živim.hr newsletter i ne propustite slične priče!

Please don't insert text in the box below!

Možda će vas zanimati i ovo