LIKVIDACIJA NA SV. LUCIJI

EGZEKUCIJA U KARIPSKOM RAJU Milijunašu ispalili dva metka u glavu pa ga zapalili u njegovom Range Roveru?

Britanski hotelijer multimilijunaš pronađen je mrtav u izgorenom Range Roveru na karipskom otoku Sveta Lucija, a detektivi vjeruju kako se radi o brutalnoj egzekuciji.

Pougljeno tijelo Olivera "Ollieja" Gobata (38), vlasnika luksuznog hotela gdje bogataši noćenje plaćaju 4000 kuna, pronađeno je nekoliko sati nakon što je obitelj prijavila nestanak.

Prema nekim izvorima, hotelijer je prvo dva puta upucan u glavu, nakon čega je zapaljen zajedno sa skupocjenim terencem. Lokalna policija to ne želi potvrditi, a ono što je još zanimljivije jest činjenica da niti oni, pa čak niti britansko ministarstvo vanjskih poslova, ne žele potvrditi identitet ubijenoga.

No ipak, dvostruki olimpijski pobjednik u desetoboju Daley Thompson otkrio je identitet žrtve tako što je prijatelju, Gobatu, odao počast na Twitteru.









Nepotvrđena izvješća sa Svete Lucije kažu da je obitelj prijavila nestanak nakon što se Gobat nije pojavio kući u petak navečer.

Oko 21 sat istog dana policija je pronašla vozilo koje odgovara opisu Range Rovera u vlasništvu bogatog hotelijera. U njemu se nakazilo mrtvo tijelo.

Tijelo istaknutog poslovnjaka navodno je izgorilo do neprepoznatljivosti. Nalazilo se na suvozačevom mjestu.

- Ne možemo otkriti nikakve detalje, uskoro ćemo se sastati s obitelji - kazao je policijski glasnogovornik.

Gobatova obitelj vlasnik je luksuznog hotela s pet zvjezdica Cap Maison smještenog na sjevernom vrhu otoka. Lista ekskluzivnih gostiju uključivala je i svjetske zvijezde poput Amy Winehouse i Amy Brooke.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. svibanj 2024 09:38